Sport

2018.01.24. 15:07

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: nem tudtak gólt szerezni

Balmazújváros - A Balmazújváros két edzőmeccset is játszott szerda délután.

Balmazújváros - A Balmazújváros két edzőmeccset is játszott szerda délután.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő a szombati, Cegléd elleni felkészülési mérkőzést követően szerdára két edzőmeccset is lekötött: Horváth Ferenc gárdája 13 órától a Szeged 2011-Grosics Akadémia, 15 órától pedig a román CS Luceafarul Oradea együttesével játszott.

Mindkét ellenfél a másodosztályban szerepel jelenleg, a Goran Kopunovics edzette Szeged a 17. helyen áll az NB II-ben, a nagyváradiak pedig a húsz csapatos román második ligában a 14. pozícióban várják a tavaszi rajtot.

Mindkét találkozót zárt kapuk mögött rendezték meg, mert a rendőrség biztonságtechnikai okokból nem hitelesítette az edzőcentrumban található füves pályát.

Vereség a Szegedtől

A szegediek elleni találkozót mezőnyfölényben kezdte az Újváros, az első játékrész derekán Zsiga és Virág is próbálkozott lövéssel, de mindkétszer védett Szántai. A 41. percben kamarás megzörgette a vendégek hálóját, ám kezezés miatt érvénytelenítették a gólt.

Fotó: Derencsényi István

A félidő végén megszerezte a vezetést a Szeged: Szöglet után Shinagoridze szerencsétlenül ért a labdába és az a kapuba pattant. A fordulás után tovább fokozta a nyomást a házigazda, Shinagoridze és Haris is közel jártak a gólhoz, de nem céloztak eléggé pontosan. Az eredmény a folytatásban nem változott, maradt a 0–1.

Egy gól itt is

A második találkozón olyan összeállításban lépett pályára a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő, amelyik nagyon hasonlít ahhoz, amelyet Horváth Ferenc az ősszel rendre harcba küldött a bajnokságban.

Az első félidő ezen a meccsen is a hazaik dominanciájáról szólt, de nem tudták Rudolfék megzörgetni a román hálót. Az 55. percben a bal oldalról Anarei lőtt nagy erővel a balmazújvárosi kapuba. A vége maradt itt is az egygólos vendégsiker.

HBN


Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Szeged 2011-Grosics Akadémia 0-1 (0-1)

Balmazújváros, zárt kapuk mögött, v: Nagy Norbert

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Szécsi (Horváth, 46.) – Bokros, Kónya, Jagodics, Virág – Harsányi (Erdei, 65.), Majszuradze, Haris, Zsiga – Shindagoridze, Kamarás (Orovecz, 65.) Vezetőedző: Horváth Ferenc

Szeged 2011-Grosics Akadémia: Szántai – Áchim, Papp F., Farkas, Zabari – Fejős, Coroian, Horváth, Szabó – Rózsahegyi (Kertész, 46.) – Zádori (Hegedűs, 46.) Vezetőedző: Goran Kopunovic

Gól: Shinagoridze (öngól, 44.)

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – CS Luceafarul Oradea (román) 0-1 (0-0)

Balmazújváros, zárt kapuk mögött, v: Veizer Roland

Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Pogacsics – Habovda, Póti, Tamás, Uzoma – Vajda, Sigér (Schmid, 27.), Batarelo, Andrics – Arabuli, Rudolf. Vezetőedző: Horváth Ferenc

CS Luceafarul Oradea: Goia – Balea, Mutu, Tanc, Trif – Tegle, Cuc, Rosu – Bruno, Codoban, Dulea.

Vezetőedző: Christian Dulcea

Gólszerző: Anarei Anthoni (55.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!