Sport

2017.12.28. 09:44

Toboroznak első edzésükön a Gladiátorok

Debrecen - A hajdúsági amerikaifocisták nemrég testnevelés órákat is tartottak.

Debrecen - A hajdúsági amerikaifocisták nemrég testnevelés órákat is tartottak.

Január 7-én, vasárnap a Gladiátorok elkezdik a felkészülést a tavaszi szezonra. A fekete-arany csapat ugyanezen a napon játékos-toborzót is tart Debrecenben, a Dóczy utcai Sporttelepen található műfüves pályákon.

Ennek előzményeként az elmúlt másfél hónapban több debreceni iskolában is testnevelés órákat tartottak a Gladiators játékosai. Ezeken az alkalmakon a diákok megismerkedhettek az amerikaifutball jellegzetességeivel és edzésmódszereivel, illetve a felszereléseket is felpróbálhatták.

A toborzón az újonnan érkezők egy tesztsorozaton vesznek majd részt, ahol fizikai állapotukat és mozgáskoordinációjukat mérik fel a csapat edzői, valamint játékosai. Nem számít, hogy ki milyen testi adottsággal rendelkezik, hiszen az amerikaifutball szépsége, hogy mindenki számára van megfelelő poszt. Az eseményen az érdeklődők feltehetik kérdéseiket a sportággal és a csapattal kapcsolatban. Minden résztvevő az időjárásnak megfelelő öltözetben jelenjen meg, a stoplis cipő pedig ajánlott. A try-outon kortól függetlenül bárki részt vehet.

- Debrecen Gladiators -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!