Sport

2017.12.01. 12:07

Futsal: kupáztak a hajdú-bihari csapatok

Berettyóújfalu, Debrecen - Mindkét megyei együttes magabiztosan lépett tovább a Magyar Kupa harmadik körébe.

Berettyóújfalu, Debrecen - Mindkét megyei együttes magabiztosan lépett tovább a Magyar Kupa harmadik körébe.

A Mezei-Vill és a Debrecen is harcba szállt a férfi futsal Magyar Kupa második körében, és mindkét egylet sikerrel vette az akadályt, így továbbra is két hajdúsági gárdáért izgulhatnak majd a szurkolók.

Az NB II-es Csenger csapatához látogatott szerdán a DEAC, mely 11–4-re meg is nyerte a találkozót. Remekül alakult az összecsapás, sorra potyogtak a cívisvárosi gólok, a 18. percben már 6–0-ra vezettek Elek Gergő tanítványai. Még a szünet előtt szépítettek a hazaiak, így húsz perc játék után 1–6 állt az eredményjelzőn. A folytatásban is a DEAC akarata érvényesült, 11–4 lett a vége.

Az MVFC-Berettyóújfalu a tavalyi ezüstérmes Dunaferrel mérkőzött meg hazai pályán. Az újvárosiak a 10. minutumban még 2–1-re mentek, ám egyenlítettek Trencsényi Jánosék, majd 4–2-re el is húztak. Fordulás után is az újfaluiak domináltak, 8–3-nál ért véget a küzdelem. – Nagyon nehéz meccset nyertünk meg. Az első tíz percben kicsit idegenül mozogtunk a pályán, nem játszottunk jól, a Dunaújváros viszont igen. De ami ez első félidő felétől egészen a második félidő közepéig történt, az csodás teljesítmény, nagyszerű játék, s így előnnyel mehettünk a végjátékra. Akkor fordítottuk meg az állást, amikor az ellenfél üres területeket hagyott nekünk, aztán a szünet után folytattuk a gólok sorát. Boldog vagyok, olyan meccsen nyertünk, amellyel a csapat és a nézők is elégedettek lehetnek – olvasható az MVFC vezetőedzője, Sergio Mullor Cabrera nyilatkozata a csapat hivatalos honlapján.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!