Sport

2017.11.26. 16:02

Nagy fölénnyel nyert a DEAC

Debrecen - Újabb rangadó várt szombaton a DEAC Floorball alakulatára. A múlt szombati vereség után kettőzött erővel várta a hétvégi mérkőzést az újdonsült listavezetővel, az SZPK Komárommal szemben a debreceni társaság.

Debrecen - Újabb rangadó várt szombaton a DEAC Floorball alakulatára. A múlt szombati vereség után kettőzött erővel várta a hétvégi mérkőzést az újdonsült listavezetővel, az SZPK Komárommal szemben a debreceni társaság.

Az első percekben kissé még megilletődötten kezdett a hazai gárda, Zsámboki Dániel kétszer is megzörgette Dorogi Kristóf hálóját (0:2). A folytatásban viszont átvette az irányítást a debreceni csapat, sorra záporoztak a lövések a komáromi kapura, de a vendégek portása résen volt. Dacára annak, hogy a vendégek vezettek, játékban nem volt alárendelt szerepben a DEAC.

A második játékrész is vendégek góljával folytatódott, a komáromiak Varga Gergője talált be. A folytatásban azonban teljesen átvette az irányítást a hazai alakulat, egy perc alatt három gólt vágtak az egyetemisták. Pál Lóránt, Végh Ádám, majd a hazai Varga Gergő talált be. Sőt, a játékrész derekán Varga Gergő óriási bombával mutatta meg extraklasszisát. A szünet előtt Szalóki Nándor révén újabb gólnak örülhettek a cívisvárosiak, amelyre Móricz Dávid révén még válaszoltak a vendégek (5:4).

A záró húsz perc újabb debreceni góllal kezdődött, Szalóki Nándor duplázott és Okos Csanád is betalált. A folytatásban is debreceni gólok születtek, Fábián Dániel és Szalóki Nándor talált a hálóba. Végül Okos Csanád passzát Pál Lóránt váltotta gólra.

Magabiztos győzelmével újra visszavette az első helyet a debreceni csapat, jövő szombaton azonban újabb meccs vár Szalóki Nándorékra a Dunaújváros ellen.

- DEAC -


Férfi OB II, 7. forduló

Debreceni EAC – SZPK Komárom 11:4 (0:2, 5:2, 6:0)

Debreceni Egyetem Kecskeméti János Sportcsarnoka, 80 néző.

Vezette: Rab Konstantin, Sashalmi Sándor

DEAC pontszerzői: Végh Ádám (1+4), Szalóki Nándor (4+0), Okos Csanád (1+3), Varga Gergő (2+1), Fábián Dániel (1+2), Pál Lóránt (2+0), Fábián Donát (0+1)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!