Sport

2017.11.04. 17:57

Ferencváros vs. DVSC – Edzői nyilatkozatok

Debrecen – A Ferencváros vs. DVSC (2-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Thomas Doll és Herczeg András értékelte a látottakat.

Debrecen – A Ferencváros vs. DVSC (2-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Thomas Doll és Herczeg András értékelte a látottakat.

Thomas Doll: Boldogok vagyunk, hogy a nagyszerű közönség előtt sikerült 3 pontot szereznünk. Az egész mérkőzésen jól védekeztünk. Az első félidőben egy-két jó helyzetet kidolgoztunk, de hiányzott a végleges passz. A szünetben beszéltük, hogy bátrabban játszunk, konkrétabbak legyünk a kapu előtt. Minden játékos szenvedéllyel játszott ma, és a nagyszerű hangulat vitte is a csapatot egy darabig. Kemény munka volt, nem feledve, hogy a DVSC 9 mérkőzés óta veretlen, kemény, jó csapat jött hozzánk.

Herczeg András: Gratulálok a Ferencvárosnak. Egy 2 perces rövidzárlat a vereségünket okozta. Az első félidőben határozatlanok voltunk a kapu előtt, nehezen mentünk át védekezésből támadásba, mezőnyfölényben játszott a hazai csapat. A második félidőben 2 perc rövidzárlat volt, ez megpecsételte a sorsunkat. A győzelemre hajtottunk, illetve később az egyenlítésre. Varga Kevin sérülése, illetve lecserélése megtörte a lendületünket a szépítő gólunk után. Gratulálok a csapatomnak, szépen játszottak. Ha valaki két hónappal ezelőtt azt mondja, hogy rangadót játszhatunk a Ferencvárossal, nem nagyon hittem volna neki.

[related-post post_id="3669572"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!