Sport

2017.09.11. 19:38

Úszók számára készítettek korszerű teljesítménymérőt

USA - A Samsung és a Speedo támogatják a világ úszóit, hogy folyamatosan monitorozhassák saját teljesítményüket, ezért hozzáférést biztosítanak számukra a Speedo On platformhoz.

USA - A Samsung és a Speedo támogatják a világ úszóit, hogy folyamatosan monitorozhassák saját teljesítményüket, ezért hozzáférést biztosítanak számukra a Speedo On platformhoz.

A Speedo On úszáskövető alkalmazás elérhető lesz a Samsung új Gear Sport és Gear Fit2 Pro okosóráin. Mindkét készülék 5 ATM nyomásig vízálló, ami közel 50 méteres mélységet jelent. Hozzáférést biztosítanak a Speedo On rendszeréhez, így a Gear Sport és a Gear Fit2 Pro okos­órák ideális társai lehetnek bármely úszónak.

Követhetővé válnak

A Speedo On úszáskövető alkalmazás képes mérni az úszás legfontosabb értékeit, mint a leúszott hosszok számát, a hosszok idejét és az úszás típusát, így könnyedén követhetővé válnak az úszási eredmények, amelyek aztán összehangolhatók a személyes edzési célokkal, azaz hasznosak minden úszó számára. Ez a két okoskészülék választási lehetőséget biztosít a vásárlóknak, hogy a nekik inkább megfelelő eszközt válasszák az úszáshoz: a Gear Sport egy áramvonalas és stílusos okosóra prémium szolgáltatásokkal, míg a Gear Fit2 Pro egy teljesen új ergonómiát követő fitneszkarkötő folyamatos szívritmusméréssel és GPS-helykövetéssel. A Speedo On alkalmazás adatai kompatibilisek a Samsung Health alkalmazással, vagyis a Samsung általános fitneszkövető platformjával, amely átfogóbb rálátást biztosít az egészségi állapotra és a teljesítményadatokra.

Az új Samsung Gear Fit2 Pro okosórára gyárilag telepítésre kerül a Speedo On úszáskövető platform.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!