Sport

2017.09.23. 21:55

"Úgy hiányzott már ez a győzelem, mint éhes tyúknak a kendermag"

Hajdú-Bihar - Íme itt vannak a Megye II északi bajnokságának szombati mérkőzéseinek eredményei!

Hajdú-Bihar - Íme itt vannak a Megye II északi bajnokságának szombati mérkőzéseinek eredményei!

Józsa SE–Egyeki SBSE 2–2 (0–1)

30 néző Vezette: Szűcs L. (Tulipán M., Forgács K.)

Józsa: Fejér G. – Ale M., Bazsó O., Zabiák P. (Bucskó I.), Szilágyi I., Mátrai T. (Jóvér J.), Kalina L., Papp R., Dr. Valóczki J. (Szabó M.), Brehószki B. (Gottfried P.), Borbíró D. Edző: Szabó László.

Egyek: Papp Z. – Kovács Zs., Farkas L., Lipták M. (Újvári K.), Kun K., Torma S., Farkas A. (Farkas Cs.), Puruczki J., Zsólyomi D., Len Á., Kiss A. (Törő T.) Edző:

Gól: Brehószki B., Dr. Valóczki J., illetve Kiss A., Len Á. Jók: Bazsó O., illetve Puruczki J., Zsólyomi D., Farkas L., Papp Z. Kiállítva: Szabó M. Ifi: 4–2.

Szabó László: Az első félidőben az ellenfél egy talált góllal megszerezte a vezetést, a második félidőben a csapat jobban összpontosított, aminek az eredménye az lett, hogy vezettünk 2–1-re. Sajnos a mérkőzés végén jött egy hiba, ami a végeredményt beállította. Régi vágyam az lenne, hogy gépek vezessék a mérkőzést. Úgy gondolom, hogy tíz év múlva ez teljesülni is fog.

Farkas Zoltán: Úgy érzem az első félidőben a mi akaratunk érvényesült, viszont a második félidőben a hazaiaké, szóval így reális az x.

Újszentmargitai GYSE–Létavértes SC ’97 2–3 (1–0)

100 néző Vezette: Nagy T. (Pósa Zs.)

Újszentmargita: Árva L. – Visegrádi D., Kiss A., Puzsár A., Bozsányi T., Visegrádi P., Rédai N., Nagy T., Szabó I., Zsiga R., Bodnár Z. (Draveczky L.) Edző: Varga Gábor.

Létavértes: Fekete S. – Jónás D. (Szilágyi J.), Balogh K., Bárány P., Horváth G., Bora Z., Papp Z., Horváth Cs. (Varga Gy.), Mázló D., Laczkó I. (Breitenbach V.), Szabó Zs. Edző: Kontor Gábor.

Gól: Rédai N., Bozsányi T., illetve Horváth Cs., Mázló D., Jónás D. Jók: Senki, illetve Mindenki Ifi: 3–6.

Varga Gábor: Megérdemelt vendég győzelem. Mi 2–0 után elhittük, hogy zsebben van a három pont, de a vendégek megmutatták, hogy fegyelmezetten és taktikusan, hogy lehet a mérkőzést megnyerni, melyhez csak gratulálni tudok.

Kontor Gábor: Az első félidőben nem azt játszottuk, amit egy ilyen ellenfél és a pálya megkívánt volna. A második félidő már hasonlított a megbeszéltekhez, gyors támadásokat vezetve, három gólt rúgva megnyertük a mérkőzést. Nagyon kellet ma az elszántság és a küzdeni akarás.

Tiszacsegei VSE–Görbeházi K.S.E. 3–1 (2–1)

100 néző Vezette: Kovács Á. (Menyhárt B., Szombathy Zs.)

Tiszacsege: Baranyai Cs. – Borisz Sz., Répási Gy., Bay B., Csernik J., Tamon R., Simon Z., Balogh A. (Katona Cs), Várnai M., Kovács A., Monoki A. (Kecskés J.) (Sallai Sz.) Edző: Sallai Szabolcs.

Görbeháza: Szilágyi K. – Csirmaz O., Csele G., Hajdu R. (Siket Gy.), Répási Sz. (Kiss S.), Vajda S., Fábián Sz., Tóth P. (Halász Á.), Ilyés Z., Kurucz L., Ronkovics T. Edző: Toronyai László.

Gól: Tamon R., Répási Gy., Monoki A., illetve Hajdu R. Jók: Baranyi Cs., illetve Kurucz L., Csele G. Ifi: 4–1.

Sallai Szabolcs: Úgy hiányzott már ez a győzelem, mint éhes tyúknak a kendermag. Egy jó első félidő után, egy gyengére sikeredett második félidő következett. Gratulálok az ifi csapatnak az újabb győzelemhez.

Toronyai László: Megint vezetést szereztünk, de sajnos gyorsan jött a válasz, az egyenlítés és ameddig nem tudjuk a helyzeteket belőni, addig ne is várjunk győzelmet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!