Sport

2017.09.07. 12:33

Szép szenior sikerek a rekkenő hőségben

Debrecen - Hevessy Tibor új országos csúcsot állított fel két dobószámban.

Debrecen - Hevessy Tibor új országos csúcsot állított fel két dobószámban.

A Fortuna Szenior Atlétikai Klub a közelmúltban rendezte meg a budapesti Ikarus pályán a hagyományos évi nemzetközi versenyét, ami immár a 25. volt a sorban. Az eseményen szép számmal jelentek meg versenyzők, a hazaiakon kívül osztrák, német, szlovák, szlovén atléták is indultak. A résztvevőknek nemcsak az ellenfelekkel, hanem az időjárással is meg kellett küzdeniük, hiszen rekkenő hőségben rendezték a viadalt.

A negyedszázados évfordulót a debreceni szenior atléták méltóképpen ünnepelték, a különböző versenyszámokban és korcsoportokban hét első és három második helyet szereztek a csapat tagjai (Kertészné Szentes Éva, Balogh Józsefné, Sári Gabriella, dr. Moldvay István, Hevessy Tibor, Ignáth Antal, Szőllősi István, Tomkovics József, Tóth Béla). Kalapács- és diszkoszvetésben Hevessy Tibor új országos csúcsot állított fel. A DEVAK csapata elnyerte a 25 év alatt legeredményesebb és legaktívabb egyesületnek járó serleget.

További jó hír, hogy a felsőtárkányi Bükk Kapu Terepshow-n a Makainé Szabó Csilla, Pereczné Lőrincz Róza, Muczáné Gulyás Erzsébet összetételű csapat a korosztályban első helyezést ért el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!