Sport

2017.09.04. 09:36

Öt arannyal zártak a cívisvárosi atléták

Debrecen - Az érmek mellett számos értékes helyezést is besöpörtek.

Debrecen - Az érmek mellett számos értékes helyezést is besöpörtek.

Kiválóan szerepeltek a Debreceni Sportcentrum-Sportiskola atlétái a budapesti Lantos Mihály Sportközpontban rendezett 3. Atlétikai Magyar Szuper Liga döntőben a hétvégén.

Női 1500 méteren Aradi Bernadett az ötödik lett, a férfiaknál ebben a számban Kazi Tamás nyert, míg Pápai Márton hetedikként zárt. Koroknai Tibor 400 méteren ezüstöt szerzett. A hölgyeknél, 100 méter gáton a dobogó első és második fokára is debreceni versenyző állhatott, Kozák Luca nyakába került az aranyérem, Kerekes Gréta pedig az ezüstnek örülhetett. A 3000 méter akadályfutásban induló Kácser Zita sem talált legyőzőre, Juhász Balázs pedig a második lett. Kácser az 5000 métert is megnyerte, Juhász harmadikként ért célba. Női rúdugrásban Klekner Hanga Csenge bizonyult a harmadik legjobbnak. Férfi 400 gáton pedig a Koroknai testvérpár osztozott meg a két legértékesebb helyen, első lett Máté, akit Tibor szorosan követett. Női hármasugrásban Fodor Anna szerzett bronzérmet. 800-on a nőknél Aradi Bernadett egy újabb ötödik hellyel gazdagodott, az uraknál Kazi Tamás volt a leggyorsabb, míg Gutema Emánuel a hatodik legjobb időt futotta.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!