Sport

2017.09.08. 19:33

Kutyák kísérik a labdarúgókat Tiszafüreden

Tiszafüred - „Fogadj örökbe a pályán!” címmel országos akciót hirdetett meg a <a href="https://www.facebook.com/allatkinzasellen/?fref=ts" target="_blank">„Szurkolók az állatkínzás ellen”</a> Facebook-csoport és a Tiszafüred VSE – hívta fel a figyelmet Ujvári Imre polgármester, a sportegyesület elnöke.

Tiszafüred - „Fogadj örökbe a pályán!” címmel országos akciót hirdetett meg a „Szurkolók az állatkínzás ellen” Facebook-csoport és a Tiszafüred VSE – hívta fel a figyelmet Ujvári Imre polgármester, a sportegyesület elnöke.

Szeptember 9-én, szombaton 16.30-kor a Tiszafüredi VSE – Debreceni EAC mérkőzés rendhagyó módon fog kezdődni, mert a pályára felvonuló csapatokat gyerekek és kölyökkutyák fogják kísérni. A Tiszafüred VSE utánpótláscsapatának ifjú focistái és a gyepmesteri telepen élő kiskutyák azért lépnek a pályára, hogy az országban eddig példa nélküli kezdeményezést útnak indítva, az örökbe fogadás fontosságára felhívja a figyelmet.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!