Sport

2017.09.25. 11:52

Kiütéses böszörményi siker a Göcsej ellen

Hajdúböszörmény - Egy gólt sem engedélyezett ellenfelének a Quirikó Vivien által vezetett HTE.

Hajdúböszörmény - Egy gólt sem engedélyezett ellenfelének a Quirikó Vivien által vezetett HTE.

A második forduló után továbbra is veretlen, és vezeti a női futsal élvonalbeli bajnokságot a Hajdúböszörményi TE csapata. Quirikó Vivien alakulata a Göcsej gárdájával találkozott a múlt hétvégén, és verte 6–0-ra hazai pályán.

Bokor Adrienn már a harmadik percben betalált, ezzel megadva az alaphangot. Vígh Renáta a nyolcadik minutumban növelte az előnyt, félidőben 2–0-ra vezetett a HTE. A második játékrészben még jobban belendült a böszörményi egylet: Benkő Mónika megmozdulása után már hárommal ment a Böszörmény, majd jött a hajdú-bihariakhoz a nyáron visszatérő Szekér Anita duplája. Farkas Éva állította be a 6–0-s végeredményt az utolsó pillanatokban.

– A múlt heti mérkőzéshez képest sokkal jobb volt a játékunk, és az egyéni teljesítmények is. Örülök, hogy viszontláttam azokat az elemeket, amiket gyakorolunk. Azonban nem szabad elbízni magunkat, mert következnek a nehezebb meccsek, amiken még többet kell nyújtani a győzelemhez – olvasható Quirikó Vivien értékelése a futsalhungary.hu-n.

Szombaton ismét otthon lép pályára a HTE, mely 16 órától a Szekszárdot fogadja.

HBN


HTE–Göcsej SK 6–0 (2–0)

Hajdúböszörmény, Városi Sportközpont. Vezette: Takács István.

HTE: Torma L. - Tell Zs., Bokor A., Pádár A., Kota G. Csere: Szilágyi M., Mogyorósi Zs., Nagy A., Benkő M., Szekér A., Vígh R., Farkas É. Edző: Quirikó Vivien.

Göcsej SK: Kiss E. - Megyeri B., Orbán Sz., Lehota Sz., Marsai N. Csere: Németh M., Boda P., Vörös V.

Edző: Tánczos Tibor.

Gól: Bokor A. (3.), Vígh R. (8.), Benkő M. (28.), Szekér (30., 31.), Farkas É. (40.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!