Sport

2017.09.05. 12:59

Futsal: egyben a csapat, Riveráék bizakodnak

Berettyóújfalu - A zágrábi felkészülési torna után szerdától Miskolcon edzenek.

Berettyóújfalu - A zágrábi felkészülési torna után szerdától Miskolcon edzenek.

Háromcsapatos minitornán vett részt a magyar férfi futsalválogatott múlt hétvégén. Kínával kétszer is összecsaptak a mieink, először nem hivatalos edzőmérkőzésen 3–0-ra nyertek Sito Rivera tanítványai, akik pénteken Dávid Richárd és Trencsényi János góljaival 2–1-re győzedelmeskedtek. Az újfalui Gál István 50. alkalommal húzhatta magára a címeres mezt. – Egyben van a csapat, bizakodva készülünk a miskolci mérkőzést megelőző utolsó hetére – mondta Sito Rivera.

Vasárnap este a finnekkel mérte össze erejét Magyarország, mely 4–1-re kikapott. Nemzeti együttesünk szerdától Miskolcon, a szeptember 12-i playoff-párharc első felvonásának helyszínén folytatja a munkát. Mint ismert, a lengyelek elleni oda-visszavágós Eb-selejtezőn dől el, ott lesznek-e Rábl Jánosék a jövő január végén kezdődő szlovéniai Európa-bajnokságon. A visszavágót majd szeptember 26-án, az észak-lengyelországi Koszalinban játsszák le.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!