Sport

2017.09.05. 19:00

DVSC-szurkolói klub alakult Krasznán

Debrecen - Hétvégén megalakult a DVSC első, határon túli szimpatizánsai által alapított klub.

Debrecen - Hétvégén megalakult a DVSC első, határon túli szimpatizánsai által alapított klub.

A DVSC Öregfiúk csapat szeptember 2-án, szombaton játszotta első hivatalos mérkőzését a romániai Krasznán, ahol a találkozót követően Loki Klub alakult.

Az eseményen a krasznai futballcsapat egykori játékosa és sportigazgatója, Birtalan Attila köszöntötte a jelenlévőket, majd átadta a szót a DVSC marketingigazgatójának, Jeney Domokosnak, aki elmondta, nagy öröm látni, hogy ilyen messze, a határon túl is rengeteg szurkolója van a csapatunknak.

A Loki természetesen nem érkezett üres kézzel, szurkolói füzeteket, plakátokat és könyveket is kaptak a jelenlévők, akiket meghívtunk együttesünk soron következő hazai, Diósgyőr elleni bajnoki találkozójára is. (A szombati meccsre jegyek kaphatók ONLINE, illetve a Nagyerdei Stadionban található Loki Shopban.)

A családias, jó hangulatban zajló esemény végén a résztvevők kérdéseket tettek fel. Leginkább arra voltak kíváncsiak, hogy a debreceni kötődésű, saját nevelésű játékosokkal milyen célokat érhet el a Loki az idei évben.

Forrás: dvsc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!