Sport

2017.08.16. 12:11

Nagy ismét válogatott, a keleti ágon a csengeri futsalcsapat

Nyírgyulaj - A Nyírgyulaj NB I.-es futsalcsapatának játékosa, Nagy Imre ismét meghívót kapott a magyar válogatott keretébe.

Nyírgyulaj - A Nyírgyulaj NB I.-es futsalcsapatának játékosa, Nagy Imre ismét meghívót kapott a magyar válogatott keretébe.

Az Európa-bajnoki pótselejtezőre készülő nemzeti együttes augusztus 19-étől, hat napon keresztül Kecskeméten tart edzőtábort, majd Horvátországban nemzetközi tornán szerepel, ahol három mérkőzésen lép pályára. A magyar–lengyel pótselejtező első meccsét szeptember 12-én rendezik Miskolcon.

Időközben elkészítették a futsal NB II. csoportbeosztását. Természetesen a – tizenkét együttest felvonultató – keleti szekcióba kapott besorolást a Csenger. A kiírás értelmében az alapszakaszt követően kettéválik a mezőny, 6-6 csapatos felső- és alsóházra, ahol újra megmérkőznek egymással az érintett gárdák. Az újabb tíz forduló után a két csoport bajnoka összecsap, a párharc győztese feljut az élvonalba, míg a vesztes osztályozót játszik. Az alsóház utolsó két-két helyezettje kiesik a harmad­osztályba.

A Csenger mellett a Kincsem Lovaspark, Rubeola FC Csömör, Dunakeszi Kinizsi Berettyóújfalu II, Kazincbarcikai Ördögök, Gyöngyös, Kecskemét, Vác, Újpest Futsal, Gyömrő és a Mag-Log TEAM Gödöllő szerepel a keleti ágon.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!