Sport

2017.07.06. 18:19

Magyar-portugál, magyar-lett - Jegyvásárlás július végétől, augusztus elejétől

Budapest - Július végén, illetve augusztus elején kezdődik a belépők árusítása a magyar válogatott következő két hazai világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

Budapest - Július végén, illetve augusztus elején kezdődik a belépők árusítása a magyar válogatott következő két hazai világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

A magyar csapat augusztus 31-én (20.45) fogadja Lettország legjobbjait, szeptember 3-án (20.45) pedig Portugália együttesét a Groupama Arénában, s a szövetség elnökségének korábbi döntése alapján a jegyek egységesen 1000 forintba kerülnek.

A portugálok elleni, szeptember 3-i selejtezőre - amint az az MLSZ honlapján olvasható - a belépők árusítása július 30-án kezdődik meg a Szurkolói Klub tagjai számára, akik pedig nem tagjai a klubnak, július 31-től vásárolhatják meg a jegyüket. A lettek elleni, augusztus 31-i találkozóra a Szurkolói Klub tagjai augusztus 3-tól vehetnek jegyet, míg a klubtagsággal nem rendelkező szurkolók augusztus 4-től.

A jegyek szurkolói kártyával, interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, továbbá személyesen közel 300 értékesítési ponton a TEX viszonteladóknál vásárolhatók meg. Szurkolói kártya nélkül - személyazonosításra alkalmas igazolvány bemutatása mellett - két fővárosi és kilenc vidéki helyszínen lehet belépőket vásárolni - írja az mlsz.hu további részletekkel együtt.

A szövetség a honlapján jelzi, hogy azoknak a szurkolóknak, akik bérlettel rendelkeznek a válogatott vb-selejtezőire, az MLSZ mindhárom hátralévő selejtezőre - a lettek és a portugálok elleni után a feröeriekkel vívandó októberire is - visszatéríti az egy mérkőzésre arányosított kifizetett bérletár és a meccsekre megállapított 1000 forintos vételár különbözetét.

Ugyancsak emlékeztet rá, hogy azok a drukkerek, akik elutaztak Andorrába - ahol a válogatott 1-0-s történelmi vereséget szenvedett -, nem kell fizetniük jegyeikért a lettek és a portugálok elleni mérkőzésre. A Bernd Storck szövetségi kapitány által felajánlott belépőket legkésőbb augusztus 27-ig küldi meg az arra jogosultaknak az MLSZ jegyértékesítő partnere.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!