Sport

2017.07.22. 22:42

Herczeg: akartunk, de nem jött össze az egyenlítés

Debrecen, Sopron - A Haladás vs. DVSC (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mészöly Géza és Herczeg András értékelte a látottakat.

Debrecen, Sopron - A Haladás vs. DVSC (1-0) NB I-es mérkőzés után a két edző, Mészöly Géza és Herczeg András értékelte a látottakat.

Herczeg András: - Az első percekben olyan gólt kaptunk, amit nem szabadna, ez megfogta a csapatot. A második félidőben nagy energiákat mozgósítottunk, de sajnos nem tudtunk egyenlíteni. Kuti sárga lapja is befolyásolta a cserét, a kapott gólnál több ember hibázott. A második félidőben mentek előre a játékosok, akartak, nem jött össze az egyenlítés.

A Napló kérdésére, miszerint gyengélkedett a védelem, illetve a másik félidőben a mezőnyfölény ellenére nem sikerült gólt lőni, a mester így válaszolt: - Szeretnénk igazolni, jó lenne csatárt és védőt is. Ezt a lehetőségek szabják meg.

Mészöly Géza: - Jó első félidőt produkáltunk, igaz, a Loki a cserével feljavult a játékuk. Komoly skalpot szereztünk, nem érdemtelenül. Nem sikerült megszerezni a második gólt, pedig a tarsolyunkban vannak még támadóink, akik ilyenkor még tudnak egyet húzni. Boldog vagyok, hogy igazi csapatként küzdöttünk, nagyon elégedett vagyok a gárda teljesítményével.


[related-post post_id="3559157"]

[related-post post_id="3559535"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!