Sport

2017.06.04. 12:15

Megye II: bajnok a Ladány, Báránd az ezüstérmes és a Pocsaj állhat a dobogó harmadik fokára

Hajdú-Bihar - Véget ért a Megye II. osztály 2016-17-es bajnoksága, a déli csoport utolsó fordulójára is jutott izgalom és gól bőven. Lejjebb következnek az edzői nyilatkozatok és jegyzőkönyvek az utolsó forduló meccseiről.

Hajdú-Bihar - Véget ért a Megye II. osztály 2016-17-es bajnoksága, a déli csoport utolsó fordulójára is jutott izgalom és gól bőven. Lejjebb következnek az edzői nyilatkozatok és jegyzőkönyvek az utolsó forduló meccseiről.

Debreceni EAC II.–Nagyrábé Petőfi SK 3–4 (1–1)

50 néző Vezette: Mészáros Cs. (Karasi M., Szilágyi Gy.)

Debrecen: Dudás D.– Lénárt P. (Lévai Á.), Demján B. (Dr. Rácsai L.), Bíró R. (Papp G.), Rácsai L., Magi L., Nagy A., Tar G., Hetrovics R., Varga Á. (Párduzs T.), Nyeste K. Edző: Katona László.

Nagyrábé: Szántó F. (Tóth A.)– Vénig A., Tóth P., Parti P., Kordás J.(Ötvös S.), Faragó L., Vig V., Mező A. (Szabados M.), Bácsi Á., Balogh M., Kovács A. Edző: Tóth Péter.

Gól: Kovács A.(ög), Bíró R.(2), illetve Balogh M.(2), Parti P., Vig V. Jók: Mindenki. Kiállítás: Kovács A.

Katona László: – Később nyilatkozik.

Tóth Péter: – Megérdemelt győzelmet arattunk egy nagyon jó erőkből álló DEAC ellen, annak ellenére, hogy egy órát emberhátrányban játszottunk. Méltó befejezése volt ennek a félévnek ez a mérkőzés. Jó pihenést kívánok mindenk sportszerető barátnak!

Püspökladányi LE–Báránd KSE 0–2 (0–0)

250 néző Vezette: Darányi A. (Rezes M., Darányi B.)

Püspökladány: Eszenyi V. (Petrezselyem T.)– Kéri M. (Sós P.), Horváth I., Szabó B., Fülöp A., Baranyai L. (Sass F.), Nádházi S. (Danka L.), Ispán R. (Mile B.), Ferenczi L., Varga L. (Horváth Á.), Karacs Z. (Szilágyi T.) Edző: Fülöp András.

Báránd: Tóth S.– Karácsony J., Bakonyi J., Csóka G., Bíró B. (Török Zs.), Karmazsin Z., Szabó L. (Török D.), Vass Á., Schuller I. (Elek J.), Ertsey Zs., Vígh N. Edző: Szabó János.

Gól: Bakonyi J., Vígh N. Jók: Senki, illetve az egész csapat. Ifi: 11–0.

Fülöp András: – Gratulálok csapatomnak a bajnoki címhez. A mai mérkőzésen fejben már a meccs utáni sziesztára készültünk, ami bízunk benne, reggelig fog tartani. A jövőnk még képlékeny...

Szabó János: – Gratulák a Ladány bajnoki címéhez, de a mai napon nem voltunk kedves vendégek és egy kicsit sikerült elrontanunk a bajnokavató ünnepséget. Nagyon büszke vagyok a csapatomra!

Konyári SE–Csökmői SE 7–2 (4–0)

70 néző Vezette: László J. (Kriston T., Géhl B.)

Konyár: Balogh I.– Tamási G., Tamási S., Nagy A., Iván R. (Czibere B.), Csuka Zs., Tasi I. (Szigeti J.), Horváth Á., Fülöp G., Bakk I. (Nagy B.), Rézműves K. (Antal G.) Edző: Kiss László.

Csökmő: Kártyás T.– Molnár L., Kántor Á., Kiss D. (Stefán D.), Blága A., Hercz R., Schultz L., Tóth I., Szécsi E., Kincses G., Tóth K. Edző: Blága Gyula.

Gól: Fülöp G., Nagy A.(4), Horváth Á., Bakk I., illetve Tóth I., Stefán D. Jók: Az egész csapat. Ifi: 5–1.

Kiss László: – Végre vége van! Nem igazán úgy zártuk a szezont, ahogy terveztük, de ez egy ilyen sport. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott bennünket és köszönöm a játékosoknak is!

Blága Gyula: – Később nyilatkozik.

Nádudvari SE–Komádi SE 2–2 (1–1)

100 néző Vezette: Hajdú I. (Katona L., Török Cs.)

Nádudvar: Varga Z. (Nagy J.)– Rásó P., Erdős M., Pál I. (Lovas I.), Hirzics L., Katona N., Varga Zs., Varga T., Kiss S., Székely Z., Szegi Zs. (Czibere K.) Edző: Gere Csaba.

Komádi: Bujdosó D.– Tóth L., Szentesi S. (Buliska Gy.), Varga L., Kóti R., Takács D. (Karácsony R.), Lakatos N., Nagy J., Miczura Varga K., Holló J., Miczura Varga T. (Bere Á.) Edző: Szabó Sándor.

Gól: Székely Z., Varga Zs., illetve Nagy J.(2) Jók: Mindenki, illetve Tóth L., Nagy J., Varga L. Ifi: Elmaradt.

Gere Csaba: – Végre gólt, gólokat rúgtunk! Ritka: mindkét csatárunk eredményes volt, nem csak a mezőnymunkánk volt elfogadható. Későn értek ki a játékosok a munkájuk miatt, így kevés volt a bemelegítés, meg is lett az eredménye: a 2. percben már gólt kaptunk. A második félidőre megfordítottuk a meccset, de megint csak egy ponttal kellett beérnünk egy többszörösen eladott labda miatt. Örülök, hogy két U19-es játékosunk (Kiss Sándor és Lovas Imre) jól debütált a felnőtt csapatban, gratulálok a játékukhoz! Jól jön a pihenő, kívánok mindenkinek tartalmas és feltöltődéssel teli nyarat!

Szabó Sándor: – A mérkőzés alapján ezt a meccset ebben a felállásban is meg kellett volna nyerni, de a végén meg kellett elégednünk az egy ponttal. A nyári szünetben kívánok minden sportolónak és sportszerető embernek jó pihenést! Gratulálok Püspökladány bajnoki címéhez és sok sikert kívánok nekik a Megye I. osztályban!

Biharkeresztesi VSE–Pocsaj KSE 1–7 (0–2)

50 néző Vezette: Áncsán Gy. (Nagy R., Nedeczky Zs.)

Biharkeresztes: Posta N.– Kiss T., Szabó D., Rinyu B., Böröcz N., Varga I. (Mohácsi S.), Perger A., Balogh A., Szőke S., Trippon T., Buka Á. Edző: Furka Tibor.

Pocsaj: Alimán Gy.– Vaszilkó A., Sóvágó S. (Kocsis T.), Bernáth K., Lakatos R. (Székely K.), Trippon P., Makula I., Kiss Z. (Lakatos G.), Kun I., Murák K., Halász R. Edző: Mezei József.

Gól: Balogh A., illetve Murák K., Vaszilkó A., Kiss Z., Lakatos G.(2), Makula I., Székely K. Jók: Az egész csapat.

Ifi: 1–3.

Furka Tibor: – Később nyilatkozik.

Mezei József: – Talán a tét miatt az első félidőben idegesen kapkodva játszottunk. De a második félidőre kidomborodott a nagyobb tudás és ilyen arányban is megérdemelt vendég győzelmet szereztünk, amivel elértük a célunkat, a dobogós helyezést, amihez szeretnék gratulálni csapatomnak. Szeretném megköszönni a pocsaji vezetőségnek az alázatos munkáját. Külön szeretném megköszönni Kun Istvánnak mindennemű segítségét. Gratulálok Püspökladánynak a bajnoki címéhez és mindenkinek kellemes pihenést és jó nyaralást kívánok!

Földes KSE–Hajdúszováti SKE 5–1 (3–0)

70 néző Vezette: Seres I. (Varga Gy., Fazekas M.)

Földes: Gut Z.– Kiss Z. (Egri A.), Balogh F. (Fórián J.), Kállai A., Dede I., Vincze A., Faragó Gy., Nagy S. (Oláh D.), Vincze N., Földesi A. (Bojtor Z.), Karacs T. (Makula Sz.) Edző: Karacs Tamás.

Hajdúszovát: Olexa E.– Mészáros I. (Szebenyi A.), Kökény R., Kaszás Z., Kaszás S., Tóth B., Bartha Á. (Horváth M.), Katona Cs., Tőkés M., Orsó A., Tóth J. Edző: Kökény Richárd.

Gól: Földesi A.(3), Vincze N., Oláh D., illetve Kaszás S. Jók: Mindenki, illetve senki.

Karacs Tamás: – Sikerült győzelemmel befejeznünk ezt a bajnokságot. Nem volt egyszerű sok játékos hozzáállása miatt ezt az idényt jó eredménnyel zárni. Gratulálok az ifi csapat ezüst érméhez! Remélem minél többen a felnőtt csapat tagjai lesznek pár éven belül. Minden csapatnak jó pihenést és eredményes felkészülést kívánok a következő szezonra! Remélem a földesi csapat is meg tud újulni egy új edzővel és új játékosokkal. Köszönöm a vezetőségnek ezt a pár évet! Hajrá Földes!

Kökény Richárd: – Az egyetlen jó dolog a mai napon, hogy véget ért a bajnokság. Reménykedünk, hogy a következő szezonban eredményesebben tudunk szerepelni, de ahhoz nagy változások kellenek. Köszönöm azoknak a játékosoknak, akik ebben a nehéz időszakban is kitartottak a csapat mellett. Külön meg szeretném köszönni egyesületünk elnök asszonyának azt, hogy végig támogatott minket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!