Sport

2017.06.11. 16:30

DEAC: a győzelem összejött, a fordítás nem

Debrecen, Gyula - Bár a meccs hajrájában egyetlen perc alatt három gólt is szereztek a debreceni futsalos lányok, végül elmaradt a bravúr.

Debrecen, Gyula - Bár a meccs hajrájában egyetlen perc alatt három gólt is szereztek a debreceni futsalos lányok, végül elmaradt a bravúr.

Számos hiba tarkította a debreceni lányok játékát, malőrjeik miatt végül nem tudták ledolgozni a Gyula előnyét, így elúszott az esély a bennmaradásra.

A női bajnokságok csapatainak listája csak később válik véglegessé, de jelen állás szerint a Gyula az NB I-ben, míg a DEAC az NB II-ben folytatja.

DEAC – Gyulai Amazonok 7-5 (2-4)

Női futsal NB I-es osztályozó, visszavágó

2017. június 10. Debrecen

Összesítésben 8-10 a Gyula javára.

Sólyom Attila (DEAC): – Nem most úszott el az NB I-es tagságunk, hanem már egy hónapja, amikor karnyújtásnyira voltunk attól, hogy egyeneságon bennmaradjunk. Nem tett jót a csapatnak az öthetes tétmeccs nélküli időzés, a Gyula viszont lendületből érkezett az összecsapásra, hiszen nekik nemrég még tartott a bajnokság. Ezúton gratulálunk az Amazonoknak, jó csapatuk van! Kívánom, hogy az NB I-ben is állják meg a helyüket! Erről a meccsről: nyílt sisakos, és helyenként magas színvonalú csata zajlott. Sokat kockáztattunk, a szívünk vitt előre. Bár a végén behúztuk a mérkőzést, ám ellenfelünk négygólos előnyéből kettőt megőrzött. Sokat és jól dolgoztak a szezonban a lányok, köszönöm nekik a munkát! Az, hogy mi lesz ezután, még a jövő zenéje.

Molnár Zoltánné (Gyula): – Rettenetesen boldog vagyok. Úgy éreztem óriási előnnyel érkeztünk ide, amit igyekeztünk megtartani. A vége felé elég érdekesen alakult a meccs, mert hirtelen kaptunk két-három gólt, de szerettem volna minden játékosomat a pályára küldeni. Remélem, hogy az NB I-ben is megálljuk majd a helyünket, a DEAC-ot pedig sajnálom, jó lett volna, ha 10 csapatossá válik az élvonal…

- Koppányi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!