Sport

2017.05.30. 11:02

Újabb újfalui siker, ezúttal az Aramist győzték le

Berettyóújfalu - A Budaörsi Városi Sportcsarnokba látogatott a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásának nyolcadik fordulójában az MVFC-Berettyóújfalu.

Berettyóújfalu - A Budaörsi Városi Sportcsarnokba látogatott a férfi futsal NB I. felsőházi rájátszásának nyolcadik fordulójában az MVFC-Berettyóújfalu.

Rábl János szerezte meg a vezetést a vendégeknek a hétfő esti összecsapáson, az előnyt Trencsényi János növelte a 14. minutumban. A szünet után nem sokkal Szabó Péter is betalált, ezzel már 3–0-ra vezetett a Mezei-Vill. Bognár Bence szépített, majd egy szerencsétlen mozdulatot követően Magyar Szabolcs öngólt jegyzett, de ez is kevés volt a fordításhoz, 3–2-re húzta be a meccset az Újfalu.

A hajdú-bihariak 18 ponttal a tabella harmadik helyén állnak, a kilencedik körben, pénteken 18.30-tól a Veszprém vendégeként lépnek pályára.

HBN


Aramis SE–MVFC-Berettyóújfalu 2–3 (0–2)

Budaörsi Városi Sportcsarnok, vezette: Wittner József

Aramis: Soós A. – Sámson Z., Szeghy Sz., Pál P., Boznánszky G. Csere: Boldizsár M., Büki B., Héger A., Bognár B., Gál A., Cseri G., Csopaki I., Sivák P. Vezetőedző: Frank Tamás

MVFC: Mezei D. – Kovács I., Rábl J., Gál I., Szabó P. Csere: Takács Z., Magyar Sz., Nagy I., Harmati T., Trencsényi J., Nagy D., László M., Kondás K. Játékos-edző: Trencsényi János.

Gól: Bognár B. (27.), Magyar Sz. (29. öngól), illetve Rábl J. (6.), Trencsényi J. (14.), Szabó P. (24.)

Sárga lap: Szeghy Sz. (9.), Bodnár B. (27.), illetve Harmati T. (18.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!