Sport

2017.05.27. 13:29

Sorsdöntő meccset játszik hétfőn a DEAC férfi futsalcsapata

Debrecen - Visszavágó mérkőzésen fogadja csapatunk a csömörieket hétfőn este fél nyolctól a DESOK-ban, ahová a szurkolók ingyen látogathatnak.

Debrecen - Visszavágó mérkőzésen fogadja csapatunk a csömörieket hétfőn este fél nyolctól a DESOK-ban, ahová a szurkolók ingyen látogathatnak.

A Rubeola FC Csömör elleni odavágón a debreceniek 6-4-re győzedelmeskedtek, aki a visszavágó után továbbjut, az döntőt vívhat az NB II-ben.

Az összecsapás előtt ismét Elek Gergő vezetőedzőt kérdeztük.

Hogyan értékeled a Rubeola elleni, idegenbeli győzelmünket?

Elek Gergő: Egyértelműen óriási bravúr! A Csömör bajnokhoz méltó, rendkívül jó csapat, egy-két kimagasló, NB I-es szintű játékossal. Ráadásul a meccs végére rendesen megtizedelődtünk, de mindenki küzdött és rakott a közösbe, úgy, hogy minden játékos pályára lépett. Azt éreztem, hogy kijön az egész éves munka, mivel a játékosok olyan taktikai fegyelemmel játszottak, amely által a végén felőröltük az ellenfelet.

Milyennek látod a DEAC esélyeit a visszavágó előtt?

Elek Gergő: A Csömörnek támadnia kell, ami sok energiát kíván, illetve azt, hogy nagyobb kockázatot vállaljon hátul. A taktikai tudásunk megvan hozzá, hogy ezt kezelni tudjuk, a megfelelő hozzáállás, az erő megfelelő beosztása lesz a két kulcsmomentum.

Várható-e sérülésből felépülő játékos bevetése?

Elek Gergő: Pallai a legkérdésesebb, Révai és Kasuba esélyesebb, hogy játszhat. Szentes-Bíró strandozik (a strandfoci válogatottal van, akárcsak Patócs - a szerk.), míg Varga és Bun eltiltott lesz.

- Koppányi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!