Sport

2017.05.29. 15:37

Rossi nem valószínű, hogy Debrecenbe jön

Debrecen - "<em>Nem hiszem, hogy Marco Rossi lesz majd annak a mérkőzésnek a jegyzőkönyvében, mint edző</em>” – mondta a könnyeivel küszködő az olasz tréner az újságírók előtt arra a kérdésre, hogy az ő neve szerepel-e majd a Honvéd nyári BL-selejtezőmérkőzésének jegyzőkönyvében.

Debrecen - "Nem hiszem, hogy Marco Rossi lesz majd annak a mérkőzésnek a jegyzőkönyvében, mint edző” – mondta a könnyeivel küszködő az olasz tréner az újságírók előtt arra a kérdésre, hogy az ő neve szerepel-e majd a Honvéd nyári BL-selejtezőmérkőzésének jegyzőkönyvében.

Mint ismert, a kispestiek megnyerték az NB I küzdelmeit, miután Eppel góljával legyőzték szombaton este a Videotont a Bozsik-stadionban. Ennek ellenére a lejáró szerződésű talján edző elhagyja a gárdát, s egyes sajtóértesülések szerint vagy Dunaszerdahelyen, vagy pedig Debrecenben köthet ki.

Lapunk úgy tudja, utóbbira kevés esély van, valószínűbbnek tűnik Rossi szlovákiai szerepvállalása. A Lokinál nem lenne meglepő, ha a vezetőség Herczeg Andráshoz ragaszkodna továbbra is, az idei szezonban kétszer is beugróként remeklő szakember azonban nem biztos, hogy vállalná a tisztséget. A hatvanéves tréner korábban bajnok illetve kupagyőztes is volt a DVSC-vel, és a piros-fehéreket bevezette a Bajnokok Ligája- és az Európa-liga-csoportkörbe is.

Egy esetleges tulajdonosváltásról is suttognak a Loki kapcsán a cívisvárosban a jól értesültek, de úgy tudjuk, egyelőre senki nem jelentkezett a klubnál, mint lehetséges befektető. A filmes mogul, Andy Vajna pedig kategorikusan cáfolta, hogy érdekelné a DVSC.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!