Sport

2017.05.11. 14:53

Csoportdöntőt vív a DEAC Csengeren

Debrecen - Május 15-én, hétfőn a csoport két legjobb gárdája egymás ellen dönti el, ki vághat neki az NB II-es nagydöntőnek.

Debrecen - Május 15-én, hétfőn a csoport két legjobb gárdája egymás ellen dönti el, ki vághat neki az NB II-es nagydöntőnek.

Csenger - DEAC

2017. május 15. Csenger

Férfi futsal NB II. keleti csoport, felsőházi rájátszás, utolsó kör

A mérkőzés előtt Elek Gergővel, a DEAC vezetőedzőjével váltottunk pár szót.

Anélkül, hogy túlragoznánk, miként aposztrofálnád a közelgő csengeri összecsapást?

Elek Gergő: Fortuna a legjobb forgatókönyvíró... Magyarország legjobb szurkolótábora előtt játszhatjuk a bajnoki döntőt, várhatóan óriási hangulatban, az, hogy nem a mi sikerünket kívánják, ebből a szempontból másodlagos. Szeretem az olyan kihívásokat, amelyek férfiasságot követelnek, ehhez pedig az kell!

A mentális, avagy a taktikai felkészülés most a fontosabb?

Elek Gergő: A Barcika elleni legutóbbi meccs komoly lélekerősítő volt számunkra, hiszen nehéz ellenfelet sikerült legyőznünk, immár harmadszor ebben az idényben, de a csengeri hangulatra természetesen ettől függetlenül fel kell készülnünk. Emelett persze taktikai szempontból is tartogatunk meglepetéseket. Tudjuk, hogy képesek vagyunk a győzelemre, már csak a pályán kell bizonyítanunk. Képesek vagyunk rá! Véghezvisszük!

Az utolsó kör meccsei ezen a linken tekinthetik meg.

Amennyiben Csengeren győz, vagy döntetlent játszik a DEAC férfi futsalcsapata, az NB II. Keleti csoportjának élén végez. Ez esetben a Nyugati, a Közép-Nyugati és Közép-Keleti csoport 1. helyezettjével egy négyestornán játszik az NB II-es bajnoki címéért. Ott az első helyezett feljut az élvonalba, a második osztályozót játszhat.

- Koppányi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!