Sport

2017.05.17. 17:50

BL-győztes a Lokiban!

Debrecen - Hársfalvi Júlia a Győri Audi ETO-tól egy évre kölcsönbe érkezik Debrecenbe.

Debrecen - Hársfalvi Júlia a Győri Audi ETO-tól egy évre kölcsönbe érkezik Debrecenbe.

A 20 esztendős balszélső a 2016/17-es szezonban eddig 20 mérkőzésen lépett pályára a bajnoki címet szerző ETO-ban, s 40 gólt szerzett. A Bajnokok Ligájában a dán Esbjerg ellen produkálta a szezonban a legjobb meccsét, öt gólt lőtt Győrben az északiaknak – adta hírül a klub honlapja.

– Ez egy nagyon fontos lépés a pályafutásomban. A döntésemet leginkább az befolyásolta, hogy egyénileg minél többet fejlődhessek. Még fiatal vagyok, s úgy gondolom, céljaimhoz több játéklehetőségre lenne szükségem – mondta Hársfalvi Júlia. – A válogatottság gondolata is a szemem előtt lebeg, amiért tudom, nagyon sokat kell dolgoznom. Nagyon várom már, hogy Debrecenben legyek, hogy megismerjem a várost, a csapatot. Debrecenben minden adott a sikerhez a városban népszerű a kézilabda, remek a szurkolótábor, s indulhatunk az EHF Kupában. Szimpatikus csapat a DVSC, tudom, jól kijövök majd a magyar játékosokkal és a légiósokkal egyaránt, nem lesz gondom a beilleszkedéssel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!