Sport

2017.05.16. 14:58

Aranyat ér a DEAC számára a csengeri siker

Debrecen - Győzelmet aratott a DEAC a nagy rivális Csenger ellen, és ezzel az NB II-es futsalbajnokság keleti csoportjának bajnoka lett.

Debrecen - Győzelmet aratott a DEAC a nagy rivális Csenger ellen, és ezzel az NB II-es futsalbajnokság keleti csoportjának bajnoka lett.

Ebben a szezonban először tudta legyűrni a Csenger FC-t a DEAC férfi futsalcsapata, ráadásul nem is akárhogyan, kétgólos hátrányból fordítva egy gálamérkőzésen. Ezzel megnyerte az NB II. keleti csoportját, és hamarosan a többi csoportgyőztessel vív meg az NB I-be jutásért.

Csenger FC - DEAC 5-9 (2-2)

A mérkőzés után Elek Gergő vezetőedzőt kérdeztük:

Büszke vagyok a csapatra! Gyakorlatilag minden téren jobbak voltunk a Csengernél. Sikerült csúcsra járatni a fiúkat. Az első félidőben túl tudtunk lendülni a sok kihagyott helyzeten, és a második játékrészben már jöttek a gólok, amelyekért becsülettel megdolgoztunk. Ha ezt az akaraterőt, megalkuvás nélküli győzni akarást át tudjuk menteni a hátralévő rájátszásbeli mérkőzésekre, bárki ellen van esélyünk!"

Kiváló helyszínen, mondhatni csúcsfocival szerzett jogot a DEAC a folytatásra, ezzel egyértelművé téve, hogy a keleti végeken itt játsszák a legjobb futsalt a második vonalban.

A továbbiakról hamarosan dönt a sorsolás, szünet nem várható, így egy héten belül folytatódik a bajnokság.

- Koppányi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!