Sport

2017.05.13. 21:40

„A Nyíradony meccselje le a jövőhéten a DEAC-cal, hogy ki nyeri a bajnokságot"

Hajdú-Bihar - Öt mérkőzést rendeztek a labdarúgó Megye I-es bajnokság szombati játéknapján. Íme a tények!

Hajdú-Bihar - Öt mérkőzést rendeztek a labdarúgó Megye I-es bajnokság szombati játéknapján. Íme a tények!

Derecskei LSE–Nagyhegyes KSE 2–1 (1–1)

50 néző Vezette: Gálfi F.(Forgács K., Árva A.)

Derecske: Nógrádi I. – Vadász I., Magyar B.(Fekete B.), Sólyom M., Alimán J.(Kovács B.), Burkus D., Szilágyi M., Gali V., Okos T.(Kiss S.), Papp Á., Szűcs Z. Edző: Szép Sándor.

Nagyhegyes: Szalánczi Z. – Tóth I., Kasuba M., Bun R., Nagy K., Varga D., Pallai Zs., Duró G., Kis D., Abdulmaati I.(Szűrös B.), Magyar A.(Juhász Cs.) Edző: Szalánczi Zoltán.

Gól: Sólyom M. (2), illetve Pallai Zs. Jók: Mindenki, illetve Kasuba M., Juhász Cs., Tóth I. Kiállítva: Nagy K. Ifi: 2–2.

Szép Sándor: – Lehet, hogy a nagyhegyesi csapat jobb játékosokból áll, de hogy csapat szinten ma föléjük kerekedtünk az biztos. Volt alázat, akarat, egymásért küzdés, csúszás-mászás és így sikerült itthon tartanunk a három bajnoki pontot. Gratulálok a srácoknak! Ez valóban férfias munka volt! További sok sikert kívánunk a Nagyhegyes csapatának! A sas újra lecsapott.

Szalánczi Zoltán: – A mérkőzésről szakmai szemmel érdemben nyilatkozni nem tudok, mert fiatal, ambiciózus, önbizalommal teli, ám ehhez társuló teljesítményét tekintve lényegesen visszafogottabb játékvezetőnk nem biztosított egyenlő feltételeket. Sajnos ebben a kiélezett létjátékban valószínűleg mai vereségünk a bronzérmünkbe kerül. Gratulálok ellenfelünk győzelméhez és köszönöm a sportszerű viselkedést!

Debreceni EAC–Hajdúszoboszlói SE 3–0 (1–0)

150 néző Vezette: Hajdú I.(Szabó P., Kovács Z.)

Debrecen: Csúri B. – Vékei N.(Molnár M.), Sós D., Ménes M.(Ozsváth J.), Sütő B.(Révai Z.), Csák Zs.(Szarka J.), Balás V.(Kökényesi Á.), Posta N., Kincses D., Madar Cs., Barabás Z. Edző: Sáfár László.

Hajdúszoboszló: Csobán I. – László R., Kálmán Z., Pap L., Éder G., Kunkli B.(Butor Cs.), Pataki P., Szabó G., Galgóczi P.(Szabó B.), Mezei M.(Kovács Gy.), Kiss Z.(Csuka T.) Edző: Sarkadi Zoltán.

Gól: Vékei N. (2), Kökényesi Á. Jók: Csúri B., Kincses D., Vékei N., illetve László R. Ifi: 0–3.

Sáfár László: –3–0-s végeredmény ellenére egy nagyon nehéz mérkőzést játszottunk. A Hajdúszoboszló végig nagy ellenállást tanúsított. 0–0-nál nagy szükségünk volt a kapusunk bravúrjára, de aztán felülkerekedtünk ellenfelünkön. A kilátogatók jó ritmusú mérkőzést láthattak, amely sportszerűséggel is párosult, így a mai napon elégedettek lehetünk, megkezdjük a felkészülést a következő mérkőzésre. Az első program egy csapat építő tréning.

Sarkadi Zoltán: –Megérdemelt hazai győzelem.

Berettyóújfalui SE–Hajdúdorog SE 5–1 (3–0)

50 néző Vezette: Tóth T.(Kriston T., Gulyás S.)

Berettyóújfalu: Virányi G. – Szabó G.(Nemes I.), Békési D., Nagy B., Csordás J., Daróczi D., Jancsó A., Takács Z., Szabó P.(Sustyák D.), Sándor Sz.(Szitkó R.), Nagy R. Edző: Szitkó Róbert.

Hajdúdorog: Tóth Z. – Harsányi Z., Dálnoki Zs., Oláh T., Juhász T., Simicsku I.(Szabó Z.), Franczel R.(Franczel P.), Kiss A.(Balla K.), Pogácsás J., Gurbán A., Máthé I.(Pálóczi T.) Edző: Juhász Bertalan.

Gól: Szabó G., Nagy R., Daróczi D., Csordás J., Takács Z., illetve Franczel P. Jók: Az egész csapat. Ifi: 4–0.

Szitkó Róbert: –Nagyon rossz időjárási körülmények között sikerült magabiztosan itthon tartani a három pontot, amivel elégedett lehetek. Sajnos játék nem alakulhatott ki a mérkőzésen, mert az eső áztatta talajon nem lehetett futballozni. Az akarat dominált és ebben mi voltunk a jobbak.

Juhász Bertalan: –Később nyilatkozik.

Monostorpályi SE–Polgári VSE 11–1 (4–0)

80 néző Vezette: Kovács Á.(Áncsán Gy., Jánvári T.)

Monostorpályi: Szabó A.(Sallai J.) – Nyilas J., Patka J., Tapoti J.(Bodnár I.), Nyilas Sz., Cske B., Bereczky B., Gellért M.(Kiss G.), Tóth A., Dorogi Gy.(Bodnár L.), Lakatos Zs. Edző: Kaszás János.

Polgár: Bodolai B.(Kovács Zs.) – Tóth K., Vankó Z., Bari V., Szilágyi K., Vincze Cs., Rácz A.(Tóth M.), Áfra T., Tóth M., Nagy M., Szitai Z. Edző: Szőke Ferenc.

Gól: Tóth A. (4), Lakatos Zs. (2), Bodnár I., Kiss G., Bereczky B. (2), Sallai J., illetve Tóth M. Jók: Mindenki, Tóth A. a mezőny legjobbja, illetve Senki. Ifi: 2–4.

Kaszás János: – Az első félidőben hamar megszereztük a vezetést, de a játékunk még egy kicsit döcögött. De a második félidőben szebbnél-szebb támadásokat tudtunk vezetni, s így fölényes győzelmet arattunk.

Szőke Ferenc: – A csapat gyenge játékától csak a játékvezetés volt gyengébb.

Kabai Meteorit SE–Nyíradony VVTK 2–3 (2–2)

100 néző Vezette: Buczkó B.(Gyarmati I., Tatár I.)

Kaba: Jónás B. – Sarkadi A.(Tamás M.), Karika M., Plókai G., Kovács M., Szabó B.(Kremiczki F.), Kiss R.(Varga P.), Jeges Z., Kozma L., Czidor R., Németi M. Edző: Kiss Lajos.

Nyíradony: Bákonyi N. – Gyurina J., Tömöri L., Furó Zs., Czibere B.(Szilágyi D.), Takács A., Pataki E.(Gáll F.), Tóth G.(Bodnár P.), Kiss I.(Baranyi B.), Gyügyei Z., Daru I. Edző: Orosz János.

Gól: Plókai G., Kovács M., illetve Kiss I., Pataki E., Gáll F. Jók: Mindenki, illetve Az egész csapat. Ifi: 2–4.

Kiss Lajos: – Nem érdemeltünk vereséget. Mondom ezt annak ellenére, hogy borzasztó rosszul kezdtük a mérkőzést és ha 2–0-s vendég vezetésnél kapusunk nem véd tizenegyest, akkor valószínűleg el is dőlt volna a mérkőzés. De nem így lett, hanem a játékosaim hatalmas akarattal és alázattal még az első félidőben kiegyenlítettek és a második félidőben is megvoltak a lehetőségeink, annak ellenére, hogy a bajnoksélyes csapat többet birtokolta a labdát. Szomorú vagyok és sajnálom a játékosaimat, mert nagyon sok mukát tettek bele ebbe a mérkőzésbe, de sajnos nem sikerült. Döntő volt, hogy a Nyíradony kispadján rutinos, sok csatát megélt labdarúgók ültek, míg a mis kispadunk ma egy picit rövid volt. Ezt a hozzáállást várom el a játékosaimtól az utolsó három fordulóban is, a Nyíradony pedig meccselje le a jövőhéten a DEAC-cal, hogy ki nyeri a bajnokságot.

Orosz János: – Egy simának induló mérkőzés 2–0-s vezetésünknél egy kimaradt büntető érthetetlenül megtörte a csapat lendületét. A lelkes hazai csapat nagy egyéni hibák után kiegyenlítette a mérkőzés állását. De a második félidőben, ha nem is jó játékkal sikerült a magunk javára fordítani a találkozót. Ez így egy kicsit kiszenvedett volt, de ezért is három pontot adnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!