Sport

2017.04.07. 16:21

Visszavágnának az őszi fricskáért

Balmazújváros - Bakos Bence szerint az újvárosiakat nem szabad, hogy elaltassa a Siófok helyezése.

Balmazújváros - Bakos Bence szerint az újvárosiakat nem szabad, hogy elaltassa a Siófok helyezése.

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő együttesére siófoki túra vár a Merkantil Bank NB II. 28. fordulójában, Feczkó Tamás tanítványai vasárnap 16.30-kor lépnek pályára a Balaton-parti településen. A tizenötödik helyen tanyázó somogyiak nincsenek kirobbanó formában, hiszen a legutóbbi öt bajnokijukon nyeretlenek maradtak, a begyűjthető tizenöt egységből csupán hármat szereztek meg. A siófoki alakulatnál mozgalmasan telt a holtszezon, hiszen Goran Kopunovicot Disztl László váltotta a kispadon. Disztl játékosként sikert sikerre halmozott, többek között nyert bajnokságot Belgiumban és Magyarországon, valamint a Videoton színeiben pályára léphetett az 1985-ös UEFA Kupa-döntőben. A harmadik pozíciót birtokló hajdúságiak az előző héten a Credobus Mosonmagyaróvár legyőzésének köszönhetően visszatértek a győzelmi útra.

Fejlődésben bízik

– Jót tett az önbizalmunknak a mosonmagyaróváriak felülmúlása, kicsit felszabadultabbak lettünk az eredménynek köszönhetően – kezdte a beszélgetést Bakos Bence. – Ennek a három pontnak csak akkor lesz értéke, ha Siófokon is diadalmaskodunk, de nem lesz könnyű dolgunk. Személy szerint jelentős erőpróbára készülök, ellenfelünk keretét kiváló játékosok alkotják. Úgy vélem, az eddig mutatotthoz képest több van bennük, a helyezésüket csalókának tartom. Nem tudjuk, milyen körülmények várnak ránk -elsősorban a pálya állapotára gondolok - de ettől függetlenül a győzelem a célunk. Ősszel hazai pályán sajnos alulmaradtunk a siófokiakkal szemben. Ennek a mérkőzésnek nem kell nagy jelentőséget tulajdonítani, gyakorlatilag egy jól eltalált lövés döntött, az iksz reálisabb lett volna. Bizonyos mértékben fűt minket a revánsvágy, vissza szeretnénk vágni a vereségért. Zsiga Ervint és Tamás Lászlót leszámítva mindenki bevethető lesz. Az előző hétvégén az eltiltott Tamás Lacit helyettesítettem. Hogy mit gondolok a teljesítményemről? Sok sérülés hátráltatott mostanság, emiatt elég régen léptem pályára. Voltak hibáim, átlagosan futballoztam, reménykedem benne, hogy ettől csak jobb jön majd. Kemény sorozat vár ránk, hiszen egy hét leforgása alatt három mérkőzést vívunk, szeretnénk a lehető legtöbbet kihozni ebből a zsúfolt programból – fogadkozott a védő, aki elárulta, szombaton az edzést, illetve a közös ebédet követően indul útnak a Balmaz, az éjszakát Székesfehérváron tölti a gárda.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!