Sport

2017.04.28. 18:47

Loki: hegyek között, völgyek között

Debrecen - A DVSC-TVP a Vác ellen zárhatja le négymeccses nyeretlenségi szériáját a bajnokságban.

Debrecen - A DVSC-TVP a Vác ellen zárhatja le négymeccses nyeretlenségi szériáját a bajnokságban.

A K&H női kézilabda liga következő fordulójában a DVSC-TVP az Ipress Center-Vác együttesét látja vendégül a Hódos Imre-sportcsarnokban szombaton 18 órától. A mérkőzést nyugodtan nevezhetjük rangadónak, hiszen a debreceniek közvetlenül a Dunakanyarból érkező gárda mögött foglalnak helyet a tabellán. A két csapat őszi, váci meccsén emlékezetes végjátékot követően, a hazaiak az utolsó másodpercekben szerzett Radosavljevics-góllal harcolták ki a 28–28-as döntetlent.

A Szilágyi Zoltán edzette társaság igencsak megkezdte a pontgyűjtést február közepe óta, legyőzték a Kispestet, az Érdet, a Mosonmagyaróvárt, az Alba Fehérvárt, a Siófokot és a Kisvárdát, a nagy menetelés során mindössze a Fraditól és a Dunaújvárostól szenvedtek vereséget. A Loki viszont hullámvölgybe került az utóbbi időszakban, négy meccs óta nem nyertek Tone Tiselj tanítványai. Minden sorozat megszakad egyszer, ebben bíznak most a lokisták is, akik kedden 25–22-re legyőzték a junior magyar válogatottat Balatonbogláron. Nagy kérdés a cívisek háza táján, hogy a házi gólkirálynő, Karina Jezsikava vállalja-e a játékot, hisz a fehérorosz klasszis jelenléte rengeteget jelent a csapattársak számára.

Román irányító jön

Amint arról a Napló február elején beszámolt, azt a DVSC hivatalos honlapja pénteken megerősítette: Madalina Zamfirescu, a román H.C. Dunarea Braila hétszeres válogatott irányítója a Lokiban folytatja pályafutását nyártól. A 22 esztendős kézilabdázó 1 éves kontraktust írt alá a cívisvárosi egyesülethez.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!