Sport

2017.03.30. 07:55

Sikerült revansot venni a tatabányaiak ellen

Debrecen -  A visszavágás reményében csapott össze a DVSE szerdán este a Debreceni Sportuszodában a Tatabányával a férfi vízilabda OB I. középszakaszának hetedik fordulójában.

Debrecen -  A visszavágás reményében csapott össze a DVSE szerdán este a Debreceni Sportuszodában a Tatabányával a férfi vízilabda OB I. középszakaszának hetedik fordulójában. Pár héttel ezelőtt a két gárda mérkőzését kis szerencsével 11–10-re a Komárom-Esztergom megyeiek nyerték meg, ám ezúttal 10–8-as cívisvárosi-siker született.

Az exdebreceni Szabó Botond révén a vendégek szereztek vezetést, de Komlósi Péter tanítványai sem hagyták magukat, 3–2-nél ért véget az első negyed. A folytatásban Süveges Máté és Tóth Péter is betalált, nagyszünetben már hárommal ment a DVSE.

Fotó: Matey István

A harmadik és a negyedik etap is sok gólt hozott, előbbiben öt, utóbbiban hat találat esett. 8–4-et mutatott az eredményjelző, mikor jött az utolsó felvonás. A hazaiaktól Szőke Szabolcs duplázott, de a másik oldalon is „szorgoskodtak”, a fór kettőre csökkent, végül 10–8-ra nyert a Debrecen.

Szombaton zárulnak az alsóházi küzdelmek, a DVSE 16 órától a Kaposvár vendége lesz.

HBN


DEBRECEN – EBP TATABÁNYA 10-8 (3-2, 2-0, 3-2, 2-4)

Debreceni Sportuszoda, 500 néző. Vezette: Marnitz M., Csizmadia Zs.

DEBRECEN: Lévai M. – Kállay M. 2, Durik, Tóth P. 2, Dienes I. B., Süveges M. 1, Szőke Sz. 3. Csere: Smitula G., Kuncz T. 2, Somlai T., Macsi M., Fekete G., Busilacchi. Edző: Komlósi Péter.

TATABÁNYA: Jászberényi G. – Salamon A., Francsics D., Kiss Gy., Szabó B. 1, Hoppál G. 1, Máthé B. 1. Csere: Rábavölgyi Zs., Garancsy A. 2, Sebestyén B., Regős Á. 1, Mocsári M., Kolarik 2. Edző: Zantleitner Tamás

Gól – emberelőnyből: 8/1, ill. 11/3.

Gól – büntetőből: 1/1, ill. 1/0.

Kipontozódott: Kuncz Tamás, ill. Martin Kolarik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!