Sport

2017.03.06. 12:06

Sikeresen küzdöttek a debreceni karatéták

Debrecen -  A közelmúltban egy két napos rendezvény keretében két rangos eseményen vettek részt karatékáink.

Debrecen -  A közelmúltban egy két napos rendezvény keretében két rangos eseményen vettek részt karatékáink. Első nap Sensei Alejandro Navarro tartott szemináriumot, aki az egyik legeredményesebb harcos az IKO Kyokushinkaikan Világszervezetben (a teljesség igénye nélkül: 6-szoros súlycsoportos Európa Bajnok, 5-szörös súlycsoport nélküli Európa Bajnok, súlycsoportos Világbajnok).

A KIYOSUMI Dojo-ból Shihan Badar Attila és 10 karatéka vett részt az eseményen. A szeminárium kiváló gondolatébresztő volt és bepillantást nyerhettünk Navarro Sensei egyedi harcmodorába illetve – ami különösen nagy hatást tett karatékáinkra – megismerhettük az ő személyiségét.

Fotó: Kiyosumi SE

Másnap a III. ENSI Kupa Nemzetközi Utánpótlás és Felnőtt Kumite Verseny került megrendezésre, amelyen 5 ország több mint 250 versenyzője vett részt. A verseny díszvendégei Sensei Alejandro Navarro és Sensei Kseniia Zasorina voltak (aki a nők között szintén nagyon eredményes versenyző).

Dojo-nkat 7 versenyző képviselte, míg bíróként Senpai Mosolygó Tamás, Senpai Nagy Krisztina és Senpai Jászberényi Zoltán, segítőként pedig Shihan Badar Attila és Senpai Badarné Krista Andrea működtek közre. A versenyt ismét sikerrel zártuk, hiszen minden indulónk helyezett lett.

Díjazottak:

1. helyezettek: Senpai Badar Máté, ifj. Jászberényi Zoltán, Hadnagy Attila

2. helyezettek: Senpai Badar Bence, Hadnagy Péter

3. helyezettek: Végh Vilmos, Takács Balázs

- Kiyosumi SE -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!