Sport

2017.03.07. 13:55

DVSC: Feltscher és Ferenczi is bekerült a forduló válogatottjába

Debrecen - A DVSC legutóbb a DVTK-t fogadta a Nagyerdei Stadionban, ahol 3-0-ra győzte le a borsodiakat. A <a href="http://csakfoci.hu" target="_blank">csakfoci.hu</a> ezután a hétvége után is elkészítette a forduló válogatottját, amelybe két debreceni labdarúgó, az egy-egy gólt szerző Ferenczi János és Frank Feltscher is bekerült.

Debrecen - A DVSC legutóbb a DVTK-t fogadta a Nagyerdei Stadionban, ahol 3-0-ra győzte le a borsodiakat. A csakfoci.hu ezután a hétvége után is elkészítette a forduló válogatottját, amelybe két debreceni labdarúgó, az egy-egy gólt szerző Ferenczi János és Frank Feltscher is bekerült.

Így ír a két játékosról a portál:

  • Ferenczi János jól zárta le az ellenfél jobb oldalát, hatékonyan segítette a támadásokat is és szerzett egy nagy gólt.
  • Frank Feltscher végig aktív volt, nagy kedvvel futballozott, ötször próbálkozott lövéssel, a 60. percben lőtt egy szép gólt, amivel végleg lezárta a Diósgyőr elleni mérkőzést.
  • A csakfoci.hu minden alkalommal megválasztja a forduló edzőjét is, aki ezúttal Leonel Pontes lett.

    A 22. forduló válogatottja: Kovácsik (Videoton) – Szivacski (Vasas), Leandro (FTC), Ristevski (Vasas), Ferenczi J. (DVSC) - Kovács L, (Haladás) Feltscher (DVSC), Berecz (Vasas), Gera (FTC), Halmosi (Haladás) – Lazovics (Videoton)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!