Sport

2017.03.28. 19:46

DVSC: a mester és a klublegenda is ott volt a derecskei Loki Klub első összejövetelén

Derecske - A családias, jó hangulatú ankéton nem csak felnőtt, hanem egészen fiatal kis szurkolók is voltak.

Derecske - A családias, jó hangulatú ankéton nem csak felnőtt, hanem egészen fiatal kis szurkolók is voltak.

A hajdúszoboszlói után immár Derecskén alakult meg egy újabb vidéki Loki szurkolói klub.

A hétfő esti nyitórendezvény elején Csubák Zoltán, együttesünk sajtófőnöke köszöntötte a jelenlévőket, majd bemutatta az est vendégeit, vezetőedzőnket, Leonel Pontest, csapatkapitányunkat, Tőzsér Dánielt, balhátvédünket, Ferenczi Jánost, a klub legendáját, Dombi Tibort, valamint a DVSC marketingvezetőjét, Jeney Domokost - írja a klub hivatalos honlapja.

A családias, jó hangulatú ankéton nem csak felnőtt, hanem egészen fiatal kis szurkolók is voltak, akik nagy szeretettel és érdeklődéssel fogadták játékosainkat.

Makleit Zsolt, a Derecske Városi Művelődési Központ és Könyvtár munkatársa is köszöntötte a Loki által képviselt vendégeket, akik a magyar futballról kezdtek el beszélni, majd az érdeklődők kérdései következtek.

Fotó: dvsc.hu

Szabó Lajos arról kérdezte Leonel Pontest, mi a legfőbb különbség a magyar és a portugál labdarúgás között, Szilágyi Martint, a derecskei focicsapat játékosát az érdekelte, mi lehet az az ösztönző tény, ami előrébb vinné a csapatot, Nyírő Gizella újságíró pedig arra volt kíváncsi, mivel lehetne ösztönözni a gyerekeket, hogy minél többen kezdjenek el focizni.

A rendezvényen jelen volt Török Sándor, a derecskei futballcsapat egykori elnöke és egyik fő támogatója is, aki a Loki minden hazai mérkőzésén jelen van.


Mint arról beszámoltunk, Hajdúszoboszlón megalakult az első vidéki DVSC Szurkolói Klub, és a nyitó rendezvényre kedden este került sor a Kemencés Csárdában, ahová dr. Róka Géza cégvezető, Leonel Pontes vezetőedző, Tőzsér Dániel csapatkapitány, Mészáros Norbert csapatkapitány-helyettes, valamint a Loki legendája, Dombi Tibor látogattak el. Szintén jelen volt Csubák Zoltán és Jeney Domokos, a DVSC két marketingese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!