Sport

2017.02.17. 07:48

Tőzsér Dániel vs. Kerekes Zsombor - Meccsnap a Red and White-ban!

Debrecen - A Loki szezonkezdetével a Red and White sörözője is újra megnyitja kapuit. Február 18-ai kezdettel minden hazai meccsen Meccsnap a Red and White-ban! Meccs kezdés előtt már 4 órával várja a vendégeit a Nagyerdei Stadionban található Red.

Debrecen - A Loki szezonkezdetével a Red and White sörözője is újra megnyitja kapuit. Február 18-ai kezdettel minden hazai meccsen Meccsnap a Red and White-ban! Meccs kezdés előtt már 4 órával várja a vendégeit a Nagyerdei Stadionban található Red.

Mitől is Meccsnap a meccsnap?

A fő attrakció, azaz a DVSC – FTC bajnoki előtt a vendégek már 14 órától élvezhetik és kipróbálhatják a Red által nyújtott szolgáltatásokat és programokat. A 3 óriásprojektorok egyikén az XBOX szerelmesei küzdhetnek meg a FIFA 17-tel, ahol 2 bátor jelentkező akár le is játszhatja a Loki – Fradi meccset. A többi projektoron az, aki nosztalgiázni szeretne, megtekintheti korábbi DVSC - FTC mérkőzések góljait, eseményeit. Ki ne emlékezne a Loki hőseire, amikor 2003. május 30-án elvették a Fraditól a bajnoki címet, majd az FTC szurkolók berohanva a pályára hátba rúgták Szentes Lázár vezetőedzőt.

Zöld gyep helyett zöld asztal!

Hazai meccsek napján bemutatkozik a Debreceni Asztali-labdarúgó Club, azaz a gombfoci. Válogatott játékosok, verseny gombfoci, mindezt láthatod és kipróbálhatod. Vajon mire képesek a nagypályások a gombfoci asztalon? Ki az ügyesebb: Kerekes Zsombor vagy Tőzsér Dániel? Nézd meg kettőjük csatáját 16:45-től.

Rendelkezésre áll majd 1 db versenycsocsó is, az asztali foci kedvelőinek.

17 órakor mérkőzéselemzés, esélylatolgatás, kötetlen beszélgetés. Vendég Tőzsér Dániel, a DVSC csapatkapitánya.

Ezen kívül számos érdekesség, tippjáték nyereményekkel, és igazi arénahangulat - DJ-vel - várja a vendégeket.

Ismét kezdetét veszi a Red and White XBOX bajnoksága! Ezúttal a DVSC összes idegenbeli mérkőzése előtt 4 órával várjuk a jelentkezőket. Az 1. fordulóra február 25-én, szombaton 11:30-tól kerül sor, melyre már most lehet jelentkezni. A fordulókra regisztrálni a [email protected] e-mail címen lehet.

A február 21-én és 22-én, 3 óriásprojektoron BL mérkőzések közvetítése a Redben, tippjátékkal. A mérkőzések végeredményére helyesen tippelők belépőt nyernek a DVSC következő hazai bajnoki mérkőzésére.

Facebook-elérhetőség itt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!