Sport

2017.02.09. 13:46

Román irányító a Lokiban?

Debrecen - A <a href="http://www.prosport.ro/" target="_blank">prosport.ro</a> híre szerint Madalina Zamfirescu, a román H.C. Dunarea Braila hétszeres válogatott irányítója a DVSC-TVP-ben folytatja pályafutását nyártól, 1 éves kontraktust írt alá a cívisvárosi egyesülethez. A 22 esztendős kézilabdázó érkezéséről Ábrók Zsoltot, a Loki ügyvezetőjét kérdezte a Napló.

Debrecen - A prosport.ro híre szerint Madalina Zamfirescu, a román H.C. Dunarea Braila hétszeres válogatott irányítója a DVSC-TVP-ben folytatja pályafutását nyártól, 1 éves kontraktust írt alá a cívisvárosi egyesülethez. A 22 esztendős kézilabdázó érkezéséről Ábrók Zsoltot, a Loki ügyvezetőjét kérdezte a Napló.

– Sok játékossal állunk tárgyalásban, amint konkrét igazolásról tudunk beszámolni, a nyilvánosság elé állunk – fogalmazott a klubvezető, majd hozzátette, azért sem akar a szerződtetésekkel foglalkozni, mert a csapat életében most az a legfontosabb, hogy sikerrel vívják meg az egy hét leforgása alatt megrendezendő három mérkőzést.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!