Sport

2017.02.17. 08:12

DVSC: megvan a cél, följebb kell kapaszkodniuk

Debrecen - A csapat új igazolásai is szóhoz jutottak az eseményen, mint említették, mindenki bizakodó a Fradi-meccs előtt.

Debrecen - A csapat új igazolásai is szóhoz jutottak az eseményen, mint említették, mindenki bizakodó a Fradi-meccs előtt.

A szombaton 18 órától kezdődő tavaszi bajnoki rajtra készülő DVSC szurkolói ankétot tartott csütörtökön este a Red and White-ban, melyet a Nagyerdei Stadionban találhatnak meg a debreceni drukkerek.

A legutóbbi hasonló rendezvényhez képest, melyet ősszel tartottak, egész sokan jelentek meg a teremben, érezhető volt, hogy mindenki várja a holtszezon végét, s főleg a Fradi elleni rajtot.

Ott voltak az újak

A Loki felsorakoztatta az összes télen igazolt játékosát, a helyszínen megjelent Ostváh Attila, Haris Handzic, Szuk Hjundzsun, Ivan Kelava, Justin Mengolo és Frank Feltscher, valamint a vezetőedző, Leonel Pontes és a klub cégvezetője, dr. Róka Géza.

Utóbbi nyitotta meg az ankétot, mint elmondta, nehéz idényen van túl a csapat, amely nem úgy szerepelt, mint azt vártuk tőle. - Kevés gólt szereztünk az ősszel, ennek is volt köszönhető, hogy nagyon hátul állunk a tabellán. Éppen ezért télen a támadószekció megerősítésére helyeztük a hangsúlyt - mondta a vezető, aki abban bízik, hogy tavasszal sikerül a DVSC-nek az élmezőnyhöz felzárkóznia.

Fotó: Molnár Péter

Ezt követően Leonel Pontes vette át szót, aki szívélyesen üdvözölte a hajdúsági szurkolókat, örült, hogy ennyien kíváncsiak voltak rájuk. - Amikor nagy arányú vereséget szenvedtünk a Videotontól idegenben, akkor azt mondtam, változtatásokra van szükség, néhány játékostól meg kell válnunk és újaknak kell jönnie. Ez megtörtént, innentől kezdve a felelősség az enyém. Bízom benne, hogy ezek a remek játékosok, akik most mellettem ülnek, sikeressé teszik tavasszal a Lokit, és a szurkoló boldogok lesznek - mondta Pontes, akinek szavait vastaps fogadta.

A tréner kérdésre azt is elmondta, hogy a csapat helyezése most nem teszi lehetővé, hogy a fiatalokat beépítse a gárdába, de ez továbbra is cél marad a jövőben.

Az újonnan jöttek egyöntetűen elmondták, hogy bíznak a csapatban és egy jó tavaszi szezonban.

HBN


A Loki szezonkezdetével a Red and White sörözője is újra megnyitja kapuit. Február 18-ai kezdettel minden hazai meccsen Meccsnap a Red and White-ban! Meccs kezdés előtt már 4 órával várja a vendégeit a Nagyerdei Stadionban található Red.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!