Sport

2017.02.09. 19:50

Bocskai: Nagy Bence már biztosan érmes!

Debrecen - A 61. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny második napján, csütörtökön két hajdúsági öklöző volt érdekelt.

Debrecen - A 61. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny második napján, csütörtökön két hajdúsági öklöző volt érdekelt.

A férfiak 91 kilogrammos súlycsoportjában Nagy Bence már a második meccsét vívta a tornán, miután szerdán hatalmas csatában búcsúztatta a nyolcszoros skót bajnok Scott Forrestet. A debreceni bunyós ellenfele a legjobb négy közé jutásért a cseh Marek Vanecek volt. Nagy Bence annak ellenére uralta a csatát, hogy riválisa elég kellemetlen stílusban harcolt. Szerencsére nemcsak a szurkolók, de a pontozók is Nagyot látták a jobbnak, így a hajdúsági sportoló nyerte a mérkőzést, s bejutott a legjobb négy közé. A DVSC versenyzője már biztosan érmes a Bocskain, sőt pénteken a döntőbe jutást is kiharcolhatja.

Fotó: Derencsényi István

A csütörtöki versenynap utolsó mérkőzésén Pallás Szimonetta és az orosz Darima Szandakova mérte össze erejét a 75 kilogrammosok mezőnyében. A debreceni lánynak ez volt az első meccse a felnőttek között, s talán ez is közrejátszott abban, hogy az orosz végig irányítva a küzdelmet, megérdemelten nyert.

HBN


Nagy Bence a nyolcszoros skót bajnok, Scott Forresttel mérte össze erejét szerda este. Az összecsapás óriási küzdelmet hozott, amit végül a hajdúsági sportoló nyert meg, így számára folytatódik az emlékverseny. A DVSC-s bunyós csütörtökön a cseh Marek Vanecek ellen bunyózik a legjobb négy közé jutásért.

Tóth Ádám teljesítménye még Madár tetszését is elnyerte, ám a meccset a kínai bunyós nyerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!