Sport

2017.01.04. 13:25

"Nagyokat estem a jégen"

Debrecen - Akad, akinek a nagy zakózások, és olyan is van, akinek az anyagiak szegik kedvét, ha téli sportolásról van szó.

Debrecen - Akad, akinek a nagy zakózások, és olyan is van, akinek az anyagiak szegik kedvét, ha téli sportolásról van szó.

– Nem igazán sportolok télen, mert leginkább havon kellene, így nem nagyon van rá lehetőségem. Amellett, sajnos, anyagilag sem vagyok annyira eleresztve, hogy megengedhessem magamnak a téli sportokat – mondta Girati Laura.

Girati Laura

– A tanulmányaim miatt nem igazán jut rá időm, ugyanis rengeteget kell készülnöm az iskolában. Nekem már az is öröm, ha néha eljutok a konditerembe – magyarázta Prém Angéla.

Prém Angéla

Horváth Orsolya gyerekkorától kezdve kézilabdázik és kosarazik. Mivel ezek teremsportok, így a tél beállta sem akadályozza meg őt abban, hogy kedvére pattogtassa a labdát.

Horváth Orsolya

– A barátommal és a testvéreimmel szeretünk korcsolyázni. Ha az időm engedi, emellett futni és focizni szoktam, de sajnos mostanában kevés alkalmam van rá – válaszolta Laczkó Alexandra.

Laczkó Alexandra

– A korcsolyázást nem szeretem, helyette konditerembe és kosarazni járok. Régi vágyam kipróbálni a síelést, remélem, hamarosan megtapasztalhatom, milyen érzés lefelé száguldozni a hegyoldalon – mondta Szabó Simon.

Szabó Simon

Juhász Alex a téli sportok közül nem igazán szimpatizál egyikkel sem. Korábban kipróbálta a korizást, de pár nagy esés elvette tőle a kedvét. Azóta rátalált a teniszre, ami egész évben leköti az energiáját.

Juhász Alex

HBN | Fotó: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!