Sport

2017.01.16. 14:38

Mészárost kinézte magának a Haladás

Debrecen - Sajtóhírek szerint a szombathelyiek a huszonhárom esztendős debreceni szélsővel pótolnák Gaál Bálintot.

Debrecen - Sajtóhírek szerint a szombathelyiek a huszonhárom esztendős debreceni szélsővel pótolnák Gaál Bálintot.

A Rangadó.hu beszámol róla, hogy a Swietelsky Haladás házi gólkirálya, az ősszel hét találatot jegyző Gaál Bálint hamarosan az OTP Bank Ligában harmadik helyezettjéhez, a Vasashoz igazol.

Nem nyilatkoznak

A portál úgy tudja, hogy a zöld-fehérek a DVSC 23 esztendős játékosával, Mészáros Karollal pótolnák Gaált.

A futballista a Slovan Bratislavában nevelkedett, korábban U21-es szlovák válogatottságig is eljutott. Nyáron igazolta le a Loki, kilenc őszi NB I-es meccsén 378 percet töltött a pályán piros-fehér dresszben, a kapuba nem tudott betalálni. Az internetes oldal úgy tudja, Mészáros Karol piaci értékét jelenleg mintegy 250 ezer euróra taksálják.

Mészáros leigazolása kapcsán a Rangadó megkereste a Haladás ügyvezetőjét, Tóth Miklóst is, aki úgy fogalmazott: „Folyamatban lévő ügyekről nem kívánunk nyilatkozni”.

Ami a Debrecent illeti, hétfőn teszteket végeztek el a labdarúgókon. Mint azt a klubhonlap írja, a játékosok több csoportban végezték el az előírt feladatokat, amelynek értékelése után sok minden kiderül abból, hogy milyen fizikai állapotban van a gárda. Kedden és pénteken egyet edzenek a cívisvárosiak, szerdán és csütörtökön pedig két-két tréning vár a csapatra.

Szombaton 10 órakor sor kerül az első felkészülési találkozóra is. Most még csak „házi meccs” lesz, hiszen a második csapattal mérkőzik meg a Lokin a pallagi akadémián.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!