Sport

2017.01.19. 14:35

DVSC: Kerekes Krisztiánt meghívták az U19-es válogatottba

Debrecen - A DVSC fiatal támadója, Kerekes Krisztián a DVSC első csapatával kezdte meg a téli alapozást, most pedig meghívót kapott az U19-es válogatott edzőtáborába - <a href="https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/kerekes-krisztiant-meghivtak-az-u19-es-valogatottba">írja a dvsc.</a>hu.

Debrecen - A DVSC fiatal támadója, Kerekes Krisztián a DVSC első csapatával kezdte meg a téli alapozást, most pedig meghívót kapott az U19-es válogatott edzőtáborába - írja a dvsc.hu.

A 19 éves labdarúgó január 29-től február 1-ig készülhet majd a korosztályos válogatottal Telkiben. Az edzőtábor során edzéseken vesznek részt a játékosok, a program zárásaként pedig egy edzőmérkőzést játszanak az NB III Közép-csoportjában szereplő Dabas ellen.

A táborozás időszakában a Loki épp Portugáliában készül, így abban az esetben, ha Kerekes Krisztián szerepel az utazó keretben, nem tud részt venni a nemzeti csapat programján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!