Sport

2016.12.27. 08:12

Retro előszilveszter a Galati elleni meccsen

Debrecen - December 30-án pénteken, 18.30 órai kezdettel rendezik meg az év utolsó MOL Ligás meccsét a Debreceni Jégcsarnokban.

Debrecen - December 30-án pénteken, 18.30 órai kezdettel rendezik meg az év utolsó MOL Ligás meccsét a Debreceni Jégcsarnokban.

Mára változtak az erőviszonyok. A Duna-parti együttes jelentősen megerősödött és pontszámban nem sokkal van lemaradva a Debrecentől. Ettől függetlenül a találkozó esélyese a hazai csapat, feltéve, hogy nem sújtja újabb sérüléshullám Jason Morgan együttesét. Biztosra vehetjük, hogy izgalmas mérkőzés vár ránk, bízva abban, hogy a vendégcsapat nem rontja el a helybeliek szilveszteri hangulatát. Annál is inkább, mivel a pályán kívül a szervezők Retro Szilveszteri Bulival várják a közönséget. Az első 150 teljes áron megváltott belépőjegy mellé a felnőttek sört és virslit, a gyerekek virslit és kölyök pezsgőt kapnak ajándékba, sőt, az „előszilveszteri szurkolás” támogatása érdekében a szurkolóknak (korlátozott számban) szilveszteri dudát is ajándékoznak. A játékmegszakítások ideje alatt pedig a legismertebb retro slágereket játsszák a 80-as és a 90-es évekből. A CLUB kártyával rendelkező szurkolók és a Debreceni Egyetem hallgatói számára a belépőjegy árából biztosított 50%-os kedvezmény, illetve a "Díjazzuk a hűséged!" promóció által nyújtott kedvezmény erre a mérkőzésre nem érvényes!

- Debreceni Hoki Klub -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!