Sport

2016.11.11. 15:07

Újra megpróbálkoznak a futballal Balmazújvárosban - ha az időjárás is úgy akarja

Balmazújváros - Virág Aladár a soroksári csapat egyik legveszélyesebb fegyverének a pontrúgásokat tartja.

Balmazújváros - Virág Aladár a soroksári csapat egyik legveszélyesebb fegyverének a pontrúgásokat tartja.

Ha az égiek is úgy akarják, a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő szombaton 16 órakor végre összecsaphat a Soroksárral hazai környezetben. Mint ismert, a két alakulat múlt vasárnapi bajnokiját elmosta az eső, Farkas Ádám játékvezető balesetveszélyesnek tartotta a játékteret, emiatt a mérkőzést elnapolták. Mivel a másodosztályú bajnokság tizenhatodik fordulójának többi ütközetét megrendezték, egy kissé átrendeződött a tabella az előző héthez képest: a listavezető Balmaz fórja három pontra olvadt, míg a Pest megyeiek a harmadikról a hetedik helyre csúsztak vissza.

Javuló körülmények

– Kissé el voltunk keseredve, amikor megtudtuk, hogy elhalasztják a találkozót, hiszen keményen készültünk a rangadóra – nyitotta a beszélgetést Virág Aladár, az újvárosi keret egyik legrutinosabb tagja. – Sok helyen állt a víz a gyepszőnyegen, így folyamatos futball nem alakulhatott volna ki. Szerencsére úgy tapasztaljuk, az elmúlt napokban javult a pálya állapota. Bízunk benne, hogy az időjárás kegyes lesz hozzánk, és lejátszhatjuk a bajnokit.

Mindenki a fedélzeten

Feczkó Tamás legénysége lassan két hete készül a fővárosi együttesből, valószínűleg Belényesi Miklósék a legmélyebb álmukból felkeltve is minden fontos információt tudnak a soroksáriakról.

– Valóban alaposan feltérképeztük a kiváló játékosokból álló ellenfelet. A pontrúgásoknál nem szabad lankadnia a figyelmünknek, ugyanis a vendégeknél remekül fejelő labdarúgókat vethet be Lucsánszky Tamás. Izgalmas mérkőzésre készülök, amelyen itthon szeretnénk tartani a három pontot. Nem okozna meglepetést, ha az első tizenöt perc tapogatózó játékot hozna. Szerintem a drukkereinket nem kell külön ösztönözni arra, hogy kilátogassanak a stadionba, eléggé motiválóan hat a számukra, ha ránéznek a tabellára. Minden összecsapáson fontos a támogatásuk, amiből rengeteg erőt tudunk meríteni. Szerencsére sérülés nem nehezíti a szakmai stáb életét, a héten mindenki részt vett az edzéseken. A tréningek jó hangulatban zajlottak, a csapat nagyon várja már a kezdő sípszót – zárta a mondandóját a 33 esztendős balhátvéd.

HBN-BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!