Sport

2016.11.13. 20:24

Őrült meccsen jutottak tovább a Loki kézis lányai

Debrecen - A szabályok értelmében, idegenbeli döntetlennel a Loki van ott a nyolcban.

Debrecen - A szabályok értelmében, idegenbeli döntetlennel a Loki van ott a nyolcban.

A legjobb tizenhat között kezdte meg a szereplését a női kézilabda Magyar Kupában a DVSC-TVP csapata: a harmadik körben, vasárnap délután Békéscsabára látogattak a debreceniek.

Kiválóan kezdte a találkozót a piros-fehér egylet, állva hagyta ellenfelét Tone Tiselj alakulata, kilenc perc játék után már 5–1-re vezettek a hajdú-bihariak. Mindkét oldalon ihletett formában védtek a kapusok, Triffa Ágnes és Lajtos Nóra is bravúrt bravúrra halmozott, utóbbi még gólt is szerzett. A folytatásban zárkóztak a hazaiak, a 17. minutumban 6–6-ot mutatott az eredményjelző, sőt, nem sokkal rá már a csabaiaknál volt az előny. A DVSC sokat hibázott, pontatlan és ideges játék vette kezdetét a vendégeknél, melyet a Csaba okosan ki is használt – a szünetben 14–10-re mentek Skaliczki László tanítványai.

Szoros volt

A második félidőben mindent megtett hátránya csökkentéséért a Loki. Kezdtek egyre jobban összeállni a hajdúságiak, ennek eredményeképp az 52. percre ismét egál volt, 22–22, majd nem sokkal rá már a debreceniek vezettek ismét, öt perccel a vége előtt 24–23 volt az állás, a piros-fehérek javára. A hajrában hol döntetlenre álltak az egyletek, hol pedig Kelemen Éváék vezettek, a vége 27–27 lett, amivel a DVSC jutott tovább.

HBN


EUbility Group-Békéscsabai ENKSE–DVSC-TVP 27–27 (14–10)

Békéscsaba, Városi Sportcsarnok, vezette: Bán Tamás, Szloska Ernő Krisztián

Az eredmény alakulása: 9. perc 1–5, 23. perc 10–8, 30. perc 14–10, 48. perc 21–20, 54. perc 23–24, 60. perc 27–27


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!