Sport

2016.11.02. 12:51

Megizzadtak a sikerért

Balmazújváros - A nyerőembernek bizonyuló Kapacina szerint sokszor az utolsó átadásoknál került homokszem a gépezetébe.

Balmazújváros - A nyerőembernek bizonyuló Kapacina szerint sokszor az utolsó átadásoknál került homokszem a gépezetébe.

Sokan állítják, az óraátállítás megviseli az emberek szervezetét. Szerencsére a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő játékosait sem a téli időszámítás, sem a hétvégi ellenfél, a Budaörs nem hozta zavarba. A hajdúságiak a vasárnapi bajnokit Kapacina Kevin 87. percben szerzett találatának köszönhetően húzták be. Feczkó Tamás alakulata az 1–0-s győzelemnek hála megőrizte a listavezető pozícióját, a 32 ponttal rendelkező Balmazt egy négyes boly üldözi: a Kisvárda, a Zalaegerszeg, a Soroksár és a Puskás Akadémia alkotta kvartett tagjai egyaránt 26 pontot gyűjtöttek 15 forduló alatt.

Módosították a hadrendet

– Rendkívül küzdelmes összecsapást zártunk sikerrel – nyilatkozta a Naplónak Kapacina Kevin. – Az első félidőben nem működött a játékunk, főleg a támadásokkal akadtak gondjaink. Ugyan a pálya minősége nem volt kifogástalan, ennek ellenére ez nem lehet magyarázat a szerényebb produkciónkra. A szünetben taktikát váltottunk, az új hadrend révén javult a teljesítményünk, de helyzeteket nem igazán tudtunk kialakítani, gyakran az utolsó passzoknál hibáztunk. Egy begyakorolt figurát követően sikerült bevennem a budaörsiek kapuját. Szöglethez jutottunk, a beívelt labdát közepén megcsúsztatták, én pedig a hosszúra érkeztem. Mindenképpen örömteli, hogy a gyengébb futballunk ellenére begyűjtöttük a három pontot.

Kinyitná a gólcsapot

Kapacina a balmazújvárosi keretet nyár óta erősíti, a fiatal játékos az utóbbi hetekben egyre több játéklehetőséget kap a szakmai stábtól.

– Nyíregyházán nem számítottak rám, így váltanom kellett. A felkészülés során részt vettem néhány edzésen, amelyeken sikerült meggyőznöm Feczkó Tamást. Mielőtt elfogadtam a Balmazújváros ajánlatát, csupa jót hallottam a csapatról. Szerencsére minden feltétel adott a kiugró szerepléshez, nekünk csak a mérkőzésekre kell összpontosítanunk. Hogy mit tartok az erősségemnek? Minden tréningen maximális koncentrációval hajtom végre a gyakorlatokat, emellett a küzdeni akarásomat emelném ki. Támadóként az egyik legfontosabb feladatom, hogy találatokkal segítsem az együttest. Ebben az idényben csak egyszer ünnepeltem, a gólszámot feltétlenül szeretném növelni a pontvadászat végéig – zárta a mondandóját a Balmaz tizennyolcas mezét viselő tehetség.

HBN–BÁ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!