Sport

2016.11.19. 15:34

Ikszelt a DEAC a Gödöllő ellen

Debrecen - Pallai Zsolt mesterhármasa kellett ahhoz, hogy meglegyen a döntetlen a DEAC férfi futsalcsapatának pénteki idegenbeli összecsapásán.

Debrecen - Pallai Zsolt mesterhármasa kellett ahhoz, hogy meglegyen a döntetlen a DEAC férfi futsalcsapatának pénteki idegenbeli összecsapásán.

A debreceniek 3-1-es gödöllői előnyről tornázták fel magukat az összecsapáson. Bár a vendégek vezettek, és megvolt a lehetőségük a magabiztos sikerhez, végül rengeteg kapufát rúgtak.

A DEAC erejét mutatja, hogy végül sikerült pontot rabolnia az utolsó percekben, még egy ilyen nyögvenyelős mérkőzésen is.

Ne feledjük, hogy ebben a bajnokságban idegenben ezidáig veretlen Elek Gergő alakulata.


MAG-LOG TEAM Gödöllő - DEAC 3-3 (2-1)

2016. november 18.

Férfi futsal NB II., Keleti csoport, 10. forduló, Gödöllő

DEAC gólszerzői: Pallai (3)

Elek Gergő: Az első félidőben sok kapura lövésünk volt, jól játszottunk, az ellenfél hálóőre azonban remek napot fogott ki. Volt, hogy a kapufa segítette ki. A gödöllőieknek négy kapura lövésük volt, életük góljait rugdosták, az egyiket például két másodperccel a félidő előtt. Nekik szerencséjük volt, nekünk nem... A második félidőben már nem volt annyi helyzetünk, mint az elsőben. Bezzeg a kapufa az maradt hazai... A végén 5-4-ben találtunk fogást rajtuk, sőt, meg is nyerhettük volna a mérkőzést, de nem jártunk sikerrel. Kemény Dénes azt mondta, hogy a szerencséért meg kell dolgozni! Így, hogy vége a nagypályás szezonnak, remélem, akarják a szerencsét a játékosaim!

A mai meccsen a Kántor Tamás után Pallai Zsolt volt a legeredményesebb gólvágó. Kasuba szólózása után kapott remek passzt, majd tette fel az i-re a pontot, egy viszonylag könnyű szituációban. Ezután azonban a hazaiaknak szinte minden bejött. Szilágyi és Szente is betalált a szünetig. Utóbbi ráadásul akkor, amikor a vendégek már majdhogynem elindultak pihenőre.

A második félidő sokáig hatalmas gyürkőzéssel telt, a mieink sorra dolgozták ki a helyzeteket, de mind kimaradt. Aztán jött a hideg zuhany, Szente megint gólt szerzett, s mivel már csak 3 perc volt hátra, a hazaiak elkezdhették dörzsölni a tenyerüket. Szerencsére a DEAC csapata nem így gondolta. Pallai a 38. és a 39. percben is eredményes tudott lenni, amivel pontot mentett.

Továbbra is a mieink vezetik a tabellát, ám amennyiben a Kincsem megveri otthon a Kazincbarcikát, akkor még visszaelőzheti a DEAC-ot.

- Koppányi Szabolcs -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!