Sport

2016.11.15. 12:43

Ha szombat, akkor foci! Ha foci, akkor Loki Klub!

Debrecen - Délelőtt és délután is találnak maguknak programot a drukkerek november 19-én a Nagyerdei Stadionban.

Debrecen - Délelőtt és délután is találnak maguknak programot a drukkerek november 19-én a Nagyerdei Stadionban.

Valóságos „Szurkolók Napját” rendez e hét szombaton a Nagyerdei Stadion Loki Klubja. A döntő felé közeledik az I. Xbox Bajnokság: a jelentkezők száma, valamint a szombati program sűrűsége miatt a november 19-i forduló délelőtt 10 órakor kezdődik. A szervezők kérik a játékosokat, hogy délelőtt jelenjenek meg a virtuális viadalra. 2016 Xbox Bajnokának díja lokista érték: a versenysorozat győztese bérletet nyer a 2017. évi tavaszi szezonra, 20 ezer forint értékű DVSC-ajándékcsomaggal lesz gazdagabb, társasági eseményen találkozik a Loki játékosaival, s nyereményét a tavaszi szezonnyitó DVSC – FTC mérkőzés keretében veszi át.

A délután focicunamit hoz. 15.30-kor kezdődik a Nagyerdei Stadionban a DVTK – Szombathely bajnoki mérkőzés. Amint az ismeretes, az új miskolci stadion építése miatt a derék diósgyőriek bő egy éven át a hazai meccseiken is vendégeskednek – ezúttal a Nagyerdő ékkövét választották helyszínnek. Mérkőzés lesz tehát az arénában, s mérkőzést követhetnek figyelemmel a debreceni szurkolók a Loki Klubban: szintén 15.30 kezdettel látható ott a Loki MTK elleni bajnoki mérkőzése. Ha szombat, akkor foci! Ha foci, akkor Loki Klub!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!