Sport

2016.11.08. 14:06

A Loki Szépe már kiskorában is járt a DVSC meccseire

Debrecen - Dudás Regina máris sokak szívét megdobogtatta. Most kiderül, reménykedhetnek-e a hódolók.

Debrecen - Dudás Regina máris sokak szívét megdobogtatta. Most kiderül, reménykedhetnek-e a hódolók.

A klubhonlap Loki Szépével készült interjújából nemcsak azt tudhatjuk meg, mik az első emlékei a DVSC-ről és hogy mivel tölti szívesen az idejét, de mesél a legendássá vált kezdőrúgásról is, valamint kiderül, reménykedhetnek-e a hódolók.

A 20 éves Dudás Regina lassan egy hete a Loki Szépe cím büszke tulajdonosa. A DVSC játékosaiból és vezetőiből álló zsűri véleménye alapján ő volt a legszebb a döntőbe jutott tíz lány közül.

Regina, amikor jelentkezett a Loki Szépére, a legmerészebb álmaiban sem gondolta, hogy a végén ő lesz a befutó. – Ahogy követtem a verseny menetét, a begyűjtött lájkok számából már sejtettem, hogy bekerülök a legjobb tízbe. Mikor értesítettek, hogy én is ott leszek a döntőben, onnantól kezdtem komolyan venni az egészet.

Mint elmondta, nagyon jól érezte magát a Loki Klubban rendezett döntőn. Alig akarta elhinni, hogy ő nyerte el a Loki Szépe címet.

Fotó: dvsc.hu

A drukkerek nagy érdeklődéssel vannak Regina iránt, szeretnék tudni, ki is ő valójában. A fiatal szépség 1996. október 11-én született Debrecenben. Jelenleg a szüleivel és testvérével él Tégláson. Megtudtuk, nem áll tőle távol a mozgás sem. – Általános iskolai tanulmányaim alatt hét évig balettoztam, de mindenféle sport közel áll a szívemhez. Különösen a labdarúgás, hiszen a bátyám 6 éves kora óta focizik a Téglás VSE csapatában.

Az általános iskolát a debreceni Bethlen Gábor Közgazdasági Szakközépiskola követte. Regina az érettségi után maradt ebben az intézményben, ahol jelenleg technikusi képzésen folytatja tanulmányait. Ha elvégzi, főiskolára szeretne jelentkezni.

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy a Loki Szépe mivel tölti a szabadidejét, mit szeret a legjobban csinálni. - Sok hobbim van, szeretek futni, hetente kétszer pedig aerobik edzésre járok. A barátnőimmel gyakran szoktam mozizni és bulizni.

Vélhetően sok Loki-szurkoló örömére az is kiderült, hogy Reginának nem foglalt a szíve, jelenleg nincs barátja.

A DVSC-Mezőkövesd bajnoki mérkőzés második félidejét az ő kezdőrúgása nyitotta, amellyel az egész országban nagy hírnévre tett szert.

Forrás: m4sport.hu | Kattintásra elérhető a videó is

– Szerettem volna megmutatni, mennyire bevállalós vagyok, talán ezért rúgtam ekkorát a labdába. Igaz, nincs futballista múltam, de az apukámmal és a tesómmal gyakran kijárok a Loki meccseire, ahol a játékosoktól azért elnéztem már egy-két rúgótechnikát.

Regina első, DVSC-vel kapcsolatos emléke egészen kiskoráig vezethető vissza, amikor a családjával elment egy-egy találkozóra és nyert a csapat, ez hatalmas és felejthetetlen élményt jelentett számára.

A Loki Szépeként Regina több helyen is képviseli majd a DVSC-t, például meccseken, vagy suli roadshow-kon. – Nagy örömmel segítek a csapatnak, szívesen képviselem az együttest az ilyen rendezvényeken.

Interjúnk végén a Loki Szépe megköszönte azt a támogatást, amit a verseny alatt kapott. - Köszönöm a szavazóknak és a zsűri minden tagjának, hogy engem választottak a legszebb szurkolónak. Biztos vagyok benne, hogy az elkövetkezendő egy évben méltón fogom viselni ezt a neves címet.

Forrás: dvsc.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!