Sport

2016.10.22. 19:44

Labdarúgó NB I - Debrecenben nyert a listavezető Vasas

Debrecen - A listavezető Vasas FC 2-1-re győzött a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 13. fordulójában.

Debrecen - A listavezető Vasas FC 2-1-re győzött a Debrecen vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 13. fordulójában.

OTP Bank Liga, 13. forduló:

Debreceni VSC-Vasas FC 1-2 (0-1)

Debrecen, 3800 néző, v.: Erdős

gólszerzők: Holman (51.), illetve Murka (45.), Saglik (66.)

sárga lap: Castillion (71.), illetve Manjekar (95.)

DVSC:

Danilovic - Jovanovic (Horváth Zs., 78.), Mészáros N., Brkovic, Bobko - Filip, Tőzsér - Könyves (Castillion, 65.), Holman, Szakály P. (K. Mészáros, 63.) - Vittek

Vasas:

Nagy G - Korcsmár, Debreceni, Ristevski, Burmeister - Murka, Kleisz, Czvitkovics (Manjekar, 72.), Hangya - Pavlov (Kulcsár T., 92.), Saglik (Osváth, 86.)

Eseménytelen első félórát láthatott a közönség, helyzetek, sőt kapura lövés nélkül. Az utolsó negyedórában aztán megélénkült a játék, és előbb kimaradt egy debreceni ziccer, majd a végén Murka Benedek révén megszerezte a vezetést a listavezető.

A második félidőt lendületesen kezdték a hazaiak, s ennek rövidesen eredménye is lett, hiszen néhány perc elteltével egyenlítettek. Hamar visszavette azonban a vezetést a Vasas, amely a folytatásban ugyan időnkét beszorult a saját kapuja elé, de ellentámadásaival többször is veszélyes helyzetet alakított ki. A DVSC hiába játszott fölényben, a hajrában a legnagyobb lehetőségét is kihagyta, és így a szezonban már harmadik vereséget szenvedte el hazai pályán.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!