Sport

2016.10.15. 11:10

DEAC: elfogyott az idő, nyerni kell!

Debrecen - A Honvéd elleni nem várt vereség után sikerre éhesen fogadják az óbudaiakat.

Debrecen - A Honvéd elleni nem várt vereség után sikerre éhesen fogadják az óbudaiakat.

Az Óbudai Kaszások gárdáját fogadja szombaton 18 órától az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban a DEAC Kamilla Gyógyfürdő kosárlabdacsapata. Az előző fordulóban nem várt vereséget szenvedtek Ferenczi Tamás tanítványai a Budapesti Honvéd otthonában, így nincs több lehetőségük az összeszokásra, hétvégén mindenképpen nyerniük kell.

Az elmúlt héten a Hepp-kupában szerepelt a DEAC, mely éppen a dr. Nagy Ágoston vezette harmadosztályú BKG-Príma SE-vel találkozott. Esélyeshez méltóan 33 pontos győzelmet aratott a magasabban jegyzett cívisvárosi csapat, de ami még fontosabb, játékban is mutattak biztató jeleket.

Az előző bajnokságban a Kaszások óriási meglepetésre háromszoros hosszabbításban legyőzte a debrecenieket, s bár a csapat nagy része azóta teljesen kicserélődött, mindenképpen van törleszteni valója velük szemben a hajdúságiaknak. – Nem kezdték jól a szezont, de a játékoskeretük adott ahhoz, hogy bárkivel szoros meccset tudjanak játszani. Tavaly is a felsőházba jutottak, így mindenképpen komolyan kell vennünk őket. A Honvéd ellen sajnos nem úgy játszottunk, ahogy igazából tudunk, még egy vereség nem fér bele, úgyhogy mindenképpen nyernünk kell – nyilatkozta Farkas Attila a debka.hu-nak.

A debreceniek rutinos erőcsatára továbbá elmondta, egy összeszokott csapattal találkoznak, melyben a rutinosabb játékosokat nagyszerűen kiegészítik a fiatalok. – Nem várok könnyű mérkőzést, a héten elég jól kielemeztük a játékukat, és ha mindenki elvégzi a rá bízott feladatokat, akkor sikerrel fogunk járni.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!