Sport

2016.10.19. 12:35

Az egyetemistáknak ingyenes a Loki-meccs

Debrecen - A Vasas elleni bajnoki mérkőzésre nem kell jegyet váltaniuk a hallgatóknak.

Debrecen - A Vasas elleni bajnoki mérkőzésre nem kell jegyet váltaniuk a hallgatóknak.

Megállapodást kötött a DVSC és a Debreceni Egyetem, hogy a jövőben különböző kedvezményeket, szolgáltatásokat kínálnak az egyetemistáknak – írja a klub hivatalos honlapja. Az egyezség értelmében az egyetem a D7 és D8 szektorokban kap kijelölt helyet az őszi szezon hazai meccsein. Ennek keretében a lehetőséget igénybe vevők kedvezményes belépési lehetőséget, gyerekes családok közvetlenül a szektor melletti fűtött teremben gyermekmegőrzést és játszóházat, adott mérkőzéseken egyéb kiegészítő szolgáltatásokat kapnak.

Első alkalommal, a szombaton 17.30-kor kezdődő DVSC–Vasas bajnoki meccsre a Loki ingyenes belépést biztosít az egyetem hallgatói számára. Az ingyenjegyek előzetes regisztrációhoz kötöttek, melyet a sportreg.unideb.hu oldalon szombaton 9 óráig tehetnek meg az egyetemi felhasználónevükkel belépve. A jegyeket a mérkőzés napján a Nagyerdei Stadion Loki Clubban tudják átvenni a személyre szóló DEKa kártya bemutatásával.

A vendégek jelenleg a tabella élén állnak 25 ponttal, a Lokinak tízzel kevesebb van, ezért a hetedik.

HBN


Debrecen - A televízió kérésére változott a szombati bajnoki időpontja.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!