Sport

2016.09.11. 09:06

Konyári Sándor: "A kapusok jól teljesítettek, a védelem szépen zárt, a középpálya robogott, a támadók jól muzsikáltak"

Hajdú-Bihar - Véget ért a Megye II-es bajnokság szombati játéknapja. Íme az eredmények:

Hajdú-Bihar - Véget ért a Megye II-es bajnokság szombati játéknapja. Íme az eredmények:

Ebesi S.B.K.E.–Pentafrost Nyírmártonfalva SE 0–4 (0–3)

50 néző Vezette: Áncsán Gy.(Búzás A., Tőkés R.)

Ebes: Német J. – Bernáth G., Fekete L., Szabó G., Bak Z.(Csorba A.) (Fodor S.), Szabó Zs.(Oláh Cs.), Kovács T.(Kurucz P.), Szabó Z., Simon N., Sági J., Andirkó I. Edző: Kovács József.

Nyírmártonfalva: Káplár F.(Kozma N.) – Rózsa N., Bodnár S., Jónizs A., Mezei S.(Szemán T.), Havrilla I.(Tóth T.), Szemán B., Kolompár J.(Tóth G.), Szemán N., Kiss G., Tóth T. Edző: Konyári Sándor.

Gól: Tóth T. (3), Szemán N. Jók: Senki, illetve Mindenki. Ifi: 0–3.

Kovács József: –Sajnos ma sem jött ki a lépés, gratulálok a Nyírmártonfalva csapatának.

Konyári Sándor: –A kapusok jól teljesítettek, a védelem szépen zárt, a középpálya robogott, a támadók jól muzsikáltak. Elszállnunk azonban nem szabad, ezután jönnek a nehezebb ellenfelek. Mielőtt lángra lobbanna a veszekedés legkisebb szikráját is el kell fojtanunk. Előre lépni csak összefogva, együtt tudunk. Gratulálok az Ifinek a magabiztos győzelemhez.


Tiszacsegei VSE–Görbeházi K.S.E. 3–4 (3–3)

100 néző Vezette: Lengyel A.(Hadházi L., Máté V.)

Tiszacsege: Baranyi Cs. – Kis Zs.(Borisz Sz.), Rézműves G., Nagy Á.(Tamon R.), Kovács A., Bay D.(Balogh A.), Répási Gy., Monoki A., Kiss A., Rácz L.(Sallai Sz.), Papp L. Edző: Sallai Szabolcs.

Görbeháza: Nagy Cs. – Siket Gy., Ronkovics T., Ilyés Z., Varga B., Tóth P.(Kiss S.), Molnár D., Fábián Sz.(Fülöp A.), Pók D.(Reszegi S.), Hajdu R.(Kohári A.), Nyakas R.(Baranyi A.) Edző: Szolnoki Attila.

Gól: Répási Gy., Kiss A. (2), illetve Nyakas R. (2), Pók D., Kiss S. Ifi: 3–4.

Sallai Szabolcs: –Mit lehet mondani egy ilyen meccs után. 3–1-es vezetésnél azt gondoltuk ide nekünk az oroszlánt is. Aztán kaptunk három gólt úgy, hogy az ellenfélnek nem volt az egész meccsen egy felépített akciója sem. Fiatal csapatunk ha egy kis rutint szerez az ilyen meccseket simán nyerni fogja.

Szolnoki Attila: –Később nyilatkozik.


Egyeki SBSE–Hajdúhadházi FK 1–3 (1–0)

120 néző Vezette: Sípos A.(Turnyánszki A., Oravecz F.)

Egyek: Domonkos B. – Kiss J., Zsólyomi D., Len Sz.(Papp R.), Kiss S., Len Á.(Farkas A.), Puruczki J., Illés J., Farkas Z., Bóta N., Hadházi A.(Szabó Cs.) Edző: Farkas Zoltán.

Hajdúhadház: Tóth I. – Imre E.(Veres S.), Dancsi J.(Kovács G.), Gábor L., Halder P.(Fekete I.), Kiss Zs., Rostás M., Lakatos L., Horváth A., Hadházi D., Szabó I.(Offra T.) Edző: Pintér István.

Gól: Len Sz., illetve Horváth A. (2), Hadházi D. Jók: Puruczki J. Ifi: 3–5.

Farkas Zoltán: –Szomorúak vagyunk, mert egy szép sorozatunk ezzel megszakadt, hosszan tartó veretlenségünket a Hajdúhadház megszakította. A sors fintora, hogy az előző bajnokságban az utolsó vereségünk is a Hadháztól volt. Kezd egy kicsit Hadház fóbiánk lenni. A mérkőzés múlt bajnokságbeli helyezés alapján igazi rangadóra számítottunk, azt is kaptuk. Én két jó csapatot láttam a pályán, ahol az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, de ezt nem tettük meg. Az utolsó hét percben felőrölt minket a Hajdúhadház és jobb fizikális állapotuknak köszönhetően megnyerték a mérkőzést.

Pintér István: –Később nyilatkozik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!