Sport

2016.09.03. 09:17

A vártnál nehezebben nyertek a debreceni kézis lányok

Debrecen - TVP Kupa elnevezéssel rendeznek kétnapos felkészülési tornát Debrecenben, a Hódos Imre-sportcsarnokban.

Debrecen - TVP Kupa elnevezéssel rendeznek kétnapos felkészülési tornát Debrecenben, a Hódos Imre-sportcsarnokban.

A négycsapatos torna első napján, péntek délután léptek pályára a mérkőző felek. Az első összecsapáson az MTK gólzáporos összecsapáson, 41–34-re legyőzte az élvonalba feljutó Kispest alakulatát. Ezt követően a DVSC-TVP a szintén NB I-es újonc Kisvárda ellen bizonyíthatott. A várakozásoknak megfelelően alakult a meccs, a Loki dominált, szép gólokat szereztek Varsányiék, s magabiztos előnyre tettek szert. Aztán a második félidőben porszem került a gépezetbe, a vendégek felzárkóztak, sőt a hajrára kiegyenlítettek (22–22). A végén Jezsikaváék rátettek egy lapáttal, s 25–23-ra nyertek a piros-fehérek.

Négy meccs, ingyen

Folytatás szombaton, amikor négy meccs vár a drukkerekre, 10 órától Kisvárda–MTK Budapest, 11.45-től DVSC-TVP–Kispest, 16.45-től Kispest–Kisvárda, míg 18.30-tól DVSC-TVP–MTK Budapest összecsapást rendeznek. A találkozókra a belépés ingyenes.

HBN


DVSC-TVP–KISVÁRDA MASTER GOOD 25–23 (12–6)

DVSC: Horváth-Pásztor – Varsányi 6, Punko 4, Garbuz 4, Sirián 1, Jezsikava 3, Kelemen 2. Cs: Lajtos (kapus), Marincsák 1 (1), Deszpotovics, B. Klikovac 2, Tóth M. 2.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!